Skocz do zawartości
IGNORED

RADIO JAZZ - 12 II 2006

kaszanka7

Rekomendowane odpowiedzi

Pod adresem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jest kolejna audycja - tym razem kolumny firmy RLS.

Pozdrawiam kaszanka7

Ps. Bardzo wszystkich przepraszam za straszne szumy, ale moj dostawca kablowki ma w nosie jakosc sygnalu, a z drugiej anteny wcale nie jest lepciej. Przyjdzie wiosenka to wywale antene na dworek i mysle ze sie poprawi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

https://www.audiostereo.pl/topic/24534-radio-jazz-12-ii-2006/

Jasne ze moge nie zakladac nastepnego tematu - tylko pomyslalem ze na forum pojawiaja sie nowe osoby i dla nich wrcanie do tematu ktory ma np. kilka mies. moze byc dosc dziwne, a i ja czasami moge jakowes audycji nie nagrac to i pytan nie bedzie gdzie ona jest,

Dobra robota kaszanka7 !!!

W niedziele nie miałem czasu, a tak można zawsze sobie ściągnąć z serwerka. Do słuchania słownej części audycji jakość jest aż za dobra. Malkontenci, nie narzekać. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.

MAREKS - ja stary gamon jestem i dopiero teraz zalapalem o czym pisales - masz racje zrobie temacik AUDIOFEELING i wszystko tam bedzie. Dzieki za sugestie

Pozdrawiam kaszanka7

kaszanka7 - nie mam zamiaru cię krytykować bo naprawdę odwalasz kawał dobrej roboty (ja np. nie miałbym wcale dostępu do tych audycji gdyby nie Ty), ale lubię jak wszystko jest jakoś logicznie poukładane i to co mnie akurat interesuję znajduję w jednym "rozdziale". :-) Pozdrawiam Mareks. :-).

wovo masz racje. Konstruktor z audycji się nie popisał. Ledwo sklejał zdania, jakby nie wiedzial o czym mowi. Słuchałem jego jednej konstrukcji i grała super, ale wywiad to totalna klapa. Mysle ze fachowych terminow to wypadalo by sie nauczyc bedac konstruktorem. Jakbym posluchal samego wywiadu wczesniej nie slyszac jego konstrukcji to od razu bym skreslił tą firme

• 1 rok później...
  • Redaktorzy

audiofilskiej audycji teraz nie ma (tzn w chwili obecnej nie leci) , ale jak ktoś chce posłuchać jak dawniej grało się swing to niech włączy ;)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Coś się pochwaliłeś Wojciech Karolak właśnie się pożegnał .Nie chce mi się dawać drugiej anteny na polaryzację pionową (tak nadają w Krakowie) czy to coś poprawi jakość sygnału bo nie jest za czyściutko.W ogóle to leń ze mnie już parę miesięcy nie zakładam obrotnicy (radio Jazz nie jest na kierunku)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.