Skocz do zawartości
IGNORED

znikajace tematy

zdziechu

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

atopos:

sorry ale jeśli chcesz zakładać wątki tylko po żeby pokazać grafiki kompletnie nie związane z audio to nie tutaj, przejrzyj moje stare wpisy, gdzieś tłumaczyłem że bocznica nie oznacza możliwości pisania o czym się chce, wiem że jest tam wiele tematów niezwiązanych z audio ale nie jest tak że przychodzi sobie tu ktoś nowy i pisze o czym chce bo tak mu się podoba, nie łamie regulaminu itp. jesteś tu nowy "54 dni od rejestracji" i próbujesz wprowadzić własne zasady a jak usuwam te wątki to się wielce oburzasz. Jak widać te wątki wybitnie mi nie pasują skoro je tak wycinam, i nie ma dla mnie znaczenia czy zakładasz je Ty czy ktokolwiek inny.

• Redaktorzy

a co do Twoich obrazków/grafik załóż sobie swoją stronę (jest wiele darmowych serwerów), wpisz link do "o mnie", załóż tam forum i tam o nich dyskutuj, tylko że nie jest łatwo znaleźć odwiedzających na takiej nowej stronie, prawda? a tutaj można mieć od ręki kilkadziesiąt osób...

może jakbyś tu był od dawna, pisał dużo o audio to inaczej bym na to patrzył, ale wpisów o audio masz kilka a reszta to rozważania na tematy na które na tym forum (tematycznym!) nie ma miejsca.

Lukar, 4 Lut 2006, 13:21

Zgadzam sie w tym przypadku. Nawet bocznica jest dla sympatykow audio, by tam odwentylowywali swoje inne problemy. Ale nie jest to bocznica dla "artystow innego typu" z poza tego kregu i promocji swojej 'sztuki';-)

>Lukar

Dzieki Lukar, zes sie w koncu odezwal ! :)

Tak na bierzaco, co sie stalo przed chwila z watkiem :

"Inteligencja, Ironia, Pozory" - nie zawieral on zadnych moich zdjec !

Nie zapisalem go, wiec czy moglbys mi go przyslac mailem ?

Czy zamierzasz likwidowac KAZDA Wolna dyskusje na tym Forum ?

Powiedz, tak zebym zrozumial, JAKIE MASZ ZASADY ?

Czy jedyna zasada jest ta ze NIE MA ZASAD ?

Bocznica sluzy czlonkom audiostereo do odreagowywania ?

No to wlasnie ODREAGOWUJEMY ! Kazdy na swoj sposob !

Pewnie zalezne jest to od indywidualnych inteligencji !

Dlaczego nie mozemy na ten temat porozmawiac ?

Tyle na razie, bo znowu zdenerwowalem sie, po Twojej OSTATNIEJ

likwidacji mojego watku !

Pozdrawiam

Jacek

• Redaktorzy

nie denerwuj się tylko przestań zakładać te wątki

nie wiem co mam Ci jeszcze tłumaczyć, może powiem to w jednym zdaniu:

pisz więcej o audio to może wtedy będziesz mógł pisać też o czymś innym, teraz nie piszesz o audio więc dla mnie przychodzisz z zewnątrz i szukasz publiczności dla swoich refleksji - a na to nie ma tu miejsca

Lukar - proponowalem to juz kiedys - moze zrob oprocz licznikow jakis fajny miernik aktywnosci piszacego na poszczegolnych zakladkach np. w postaci liczby 3011210 dla forumowicza, ktorego liczby postow na zakladkach poczawszy od "Stereo" a skonczywszy na "Sponsorowanych" wynosi odpowiednio powiedzmy 35% 5% 10% 15% 25% 10% 0%

>Lukar

Powaznie ! To , ze szukam publicznosci dla swoich refleksji, czy to, ze szukam

miejsca dla pokazywania swoich grafik, to tylko Twoja interpretacja, wierz mi,

-nieuzasadniona. Zapisujac sie na to Forum zupelnie o tym nie myslalem !

Zanim to nastapilo (rejestracja), odwiedzilem Klub Audiofila i Melomana (KAiM),

i tak mi sie Tam spodobalo (grupa fajnych ludzi zjednoczona wspolna pasja !),

ze postanowilem przeniesc to zaangazowanie, rowniez Tutaj na Forum !

Dla mnie najwazniejsza w tym wszystkim jest po prostu mozliwosc swobodnej

komunikacji w Wybranej Wspolnocie !

Jezeli zamierzasz "kastrowac" nawet Bocznice z wolnych refleksji, zostawiajac np.:

Stosunki Seksualne Dody, Glupote Lepera i Pilke Nozna - to ograniczasz To Forum

do ludzi naprawde Ograniczonych ! Czy to Twoja Strategia ?

Powoli robi sie tu Naprawde Strasznie !

Prosil bym Cie o przemyslenie jeszcze raz : co Ty naprawde niszczysz !

Watek : "Co To Wszystko Znaczy" wygenerowal w ciagu 70 godz. - ok. 200 wpisow

Nie zawieral ZADNEJ mojej grafiki (innych - owszem).

Czy nie zalezy Ci zeby Forum bylo zywe, zeby cos sie na nim dzialo ?

Gdyby ten watek nikogo nie interesowal - zdechl by w ciagu godziny !

Nawet jar1, ktory teraz jest taki krytyczny, wielokrotnie sie w nim udzielal !

jar1 - co sie nagle stalo ?

Moze tyle na razie

Pozdrawiam

Jacek

PS. Lukar : nie odpowiedziales - co sie stalo z "Inteligencja, ...etc." ?

Czesc atopos! Doceniam Twoja tworczosc - szkoda ze tych prac nie mozna juz ogladac.... :(

Jesli znalazlbys chwile czasu - bardzo prosilbym o wyslanie kilku grafik na: [email protected] , z gory dziekuje R.

P.S. ...tak to jest juz moi drodzy ze wyzej "wala" w polsce sie nie podskoczy, a od zydli roznej masci az sie tu roi.........no coz, pozyjemy zobaczymy.....;-)

>Lukar

Czemu zlikwidowales nawet pojedyncza fotke w watku "Zupelnie Nowe Mity" ?

Jak rowniez, jak widze - w tym watku, a zostawiles grafike R.u.s.t.-a ?

Czy jest bardziej "audiofilska" ? A gole dupy w "Braku humoru..." ?

Pozdrawiam

Jacek

• Redaktorzy

> Dla mnie najwazniejsza w tym wszystkim jest po prostu mozliwosc swobodnej

> komunikacji w Wybranej Wspolnocie !

powtarzam: to jest forum tematyczne, pisz o audio a słowa nie powiem

>Watek : "Co To Wszystko Znaczy" wygenerowal w ciagu 70 godz. - ok. 200 wpisow

>Nie zawieral ZADNEJ mojej grafiki (innych - owszem).

założe temat "gołe cycki pani joli" i wygeneruje on 300 wpisów w ciągu 5 godzin, i co z tego? liczba wpisów to żaden wyznacznik

> nie odpowiedziales - co sie stalo z "Inteligencja, ...etc." ?

poszedł do kosza

> Jezeli zamierzasz "kastrowac" nawet Bocznice z wolnych refleksji, zostawiajac np.:

> Stosunki Seksualne Dody, Glupote Lepera i Pilke Nozna - to ograniczasz To Forum

> do ludzi naprawde Ograniczonych ! Czy to Twoja Strategia ?

> Powoli robi sie tu Naprawde Strasznie !

dlaczego tak zależy Ci na bocznicy? istotne są inne zakładki, czy to jest forum dla ludzi ograniczonych? tak, ograniczonych tematyką audio

> Prosil bym Cie o przemyslenie jeszcze raz : co Ty naprawde niszczysz !

niszcze wątki nie na temat tworzone na bocznicy przez osoby nie mające wkładu w pozostałe zakładki

temat uważam za skończony, nie przyjmujesz moich argumentów tylko próbujesz sugerować, że niszczę coś wielkiego bez czego forum przestanie istnieć, pisz o audio albo wcale

>Lukar

To moze juz tylko ostatnich kilka pytan !

"NA TYM FORUM NIE PISZEMY O POLITYCE - OD TEGO SA INNE MIEJSCA W SIECI"

Czy zdanie to nie wydaje Ci sie znajome ?

Stawiam piwo, jak zgadniesz skad ono pochodzi !

Czy przypadkiem nie przeoczyles ok. 4000 wpisow np. w watku "Wybory 2005"

Czy cenisz sobie konsekwencje ?

Pozdrawiam

Jacek

PS. Lukar, ja UDZIELALEM sie w watkach : STEREO, DIY, MUZYKA !

Czy namawiasz mnie do bicia jakiegos rekordu w pozostalych zakladkach ?

Czy w tamtych zakladkach, tez nawet odrobina ironii bedzie bezwzglednie zwalczana ?

• Redaktorzy

boszz, wiem ze ja to napisalem i wiem o wątku Wybory - no i? napisałem jeszcze zanim się tu pojawiłeś że zostawiam ten jeden wątek w którym możecie pisać o polityce, nowe wątki usuwam

co mi chcesz udowodnić? czego oczekujesz po tej dyskusji?

Brawo atopos ! Ale przejrzałem na wylot twe niecne zamiary ! Pięknie, to bardzo misternie uknuty spisek wymierzony przeciwko pewnemu tematowi o którym tu już wspomniano realizowany metodą wynalezioną i wypróbowaną przez mniejszości seksualne, a polegający na robieniu z siebie ofiary pod pozorem chęci uzyskania określonych drobnych celów, za którymi kryja się cele prawdziwe a niebezpieczne !

Atopos to koń trojański tudzież demolition-man !

Panowie Lukar i atopos

Ciekawa ta wasza dyskusja. Niestety niewidze aby kiedykolwiek zstała rozwiazana, gdyz obaj macie rację (po części) i żaden z was niezamięrza ustąpić nawet na krok :)

Wnioskuję z tego że obserwować będziemy kolejne batalie o "znikajace wątki" w najblizszym czasie. Co przysporzy Lukarowi dużo pracy i zniszczonych nerwów, a nam (obserwatorom) dużo wrażeń i dobrej zabawy.

Najwazniejsze, żeby COŚ się działo ;-)

pozdr kolegów

F:)

Lukar, 4 Lut 2006, 15:59

> zostawiam ten jeden wątek w którym możecie pisać o polityce, nowe wątki usuwam

>

Czy moderator umie czytac ze zrozumieniem? Dlaczego usunął moj watek w którym pytałem o ekonomiczne podstawy zwolnien podatkowych na dzieci? Tak, wiem, niektorzy zaczeli politykowac - ale chyba mozna usunac wypowiedzi polityczne, a pytanie ekonomiczne zostawic?

>metodą wynalezioną i wypróbowaną przez mniejszości seksualne, a polegający na robieniu z siebie ofiary pod

>pozorem chęci uzyskania określonych drobnych celów, za którymi kryja się cele prawdziwe a

>niebezpieczne !

tak, skąd my to dudi znamy...modny ostatnio syndrom oblężonej twierdzy:-))

>jacch

Ty zawsze popierasz Lukara i jakos dziwnym trafem zawsze jestes dyspozycyjny

w odpowiednim momencie. Mysle ze "jacch" to nie jest Twoj jedyny "nick".

A propos Twoich wpisow na poczatku tego watku: to, to kto jest DURNIEM - ocenia forumowicze !

A to, ze wysylalem do Ciebie "rozpaczliwe maile" jest po prostu zwyklym klamstwem !

Sprawdzilem w poczcie : rzeczywiscie, napisalem do Ciebie 1 (jeden) mail, zawierajacy

kilka slow - majacy postac : jacch, zajrzyj tu..i..tu.(kropka).

Nie zamierzam wiecej podejmowac dyskusji z kims takim jak Ty !

Chyba, po raz pierwszy w zyciu, dam komus "ignora" !

Zegnam !

atopos

Gość

(Konto usunięte)

...........Ty zawsze popierasz Lukara i jakos dziwnym trafem zawsze jestes dyspozycyjny

w odpowiednim momencie. Mysle ze "jacch" to nie jest Twoj jedyny "nick..........

Ha , ha , ha

Widać , że samo forum , a raczej to co się na nim dzieje , nie interesuje cię - jeśli byłoby inaczej takich bzdetów byś nie wypisywał!!!

ERRATA (dotyczy mojego poprzedniego wpisu) :

jest : "Ty zawsze popierasz Lukara i jakos dziwnym trafem...etc.

mialo byc : "Ty zawsze popierasz Lukara (w moich watkach) i jakos dziwnym trafem...etc.

Jacek

jar1, 4 Lut 2006, 17:56

>tak, skąd my to dudi znamy...modny ostatnio syndrom oblężonej twierdzy:-))

Jar, niewdzięczniku, ja tu bronię także i twojego interesu :) Czekaj, zobaczysz jak to jest kiedy Oni cię oblegną :P

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.