Skocz do zawartości
IGNORED

Nasza przygoda z Zydelkiem...

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

co można powiedzieć o gościu który zakłada watek pod tytółem ,, z kąd się biorą poje.. " notabene wpis z błędem ortograficznym w temacie :) ( przygadał kocił garnkowi :)

i w którym pisze :

Znaleziono 6 wpisów w roku 2004:

Wpis Autor Zydelek

Mam szeroki krąg znajomych. Wielu z nich zajmuje kierownicze stanowiska. Jeden jest dyrektorem P&G. Na swych szkoleniach uczą idiotów. Przepiraja im mózgi, a potem tacy idioci na stronach web wypisują swoje głupoty. Co sądzicie o szkoleniach?

Jacm- jeszczew słowo a stracę cieprpliwość smarkaty. Tak powiedziałby Dyzma. Ja twoje wpisy pomine milczeniem. $00dni na forum, 200wpisów, a mądrzejszy od kury? Kim jesteś na co dzień? Co sobą reprezentujesz? Czego forumowicze mogą się dowiedzieć od ciebie? Ubliżania! Tobie to chyba grabasz by proponowała łapówkę :):) albo woźna w szkole:):)

Odpuść, bo zyska mały.

Dobra chlopaki, popiszcie tutaj przez noc cos fajnego to sobie przy sniadaniu poczytam... dobranoc

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

na co dzień mam szeroki krąg znajomych. Wielu z nich zajmuje kierownicze stanowiska. Jeden jest dyrektorem P&G. Przepiraja ludziom mózgi, a potem tacy idioci na stronach web wypisują swoje głupoty. Co sądzicie o szkoleniach?

Szkoliłem Cie nie pamiętasz ? A Ty jesteś teraz piszacym na stronach :)

ok, no to sprawe opony mam z glowy... teraz ide szukac choinki ... o zapachu kokosowym ... do malucha. dobranoc...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

jar1, 26 Sty 2006, 23:29

>A jeszcze, jak dobrze pamietam z czasów studiów, to wiem, że się balowało One Way ticket właśnie

>przy Boney M.

>Może to nie do końca ich, ale napewno to wykonywali.;-)

Się mi pomyliło, to było: One way ticket (to the blues)

Jar1- jesteś niestety w błędzie.

Przy szlagierze ty bawiono się w końcówce lat 70-tych. Tyle, że nie B.M. :):)

W tych latach byłem D.J. więc... wiem dobrze. Jak masz wątpliwości to zajrzyjk do "stodoły" a chłopaki ci powiedzą.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.