Skocz do zawartości
IGNORED

Nasza przygoda z Zydelkiem...

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

Powyższy wpis jest z o mnie Igoda.

Poza tym to wy macie problemy z sobą i waszym dłużnikiem a nie ja. Macie również specyficzny humor (knajpiany) i sposób podziękowania za przysługę. Najlepiej to zawyjcie wspólnie D.... wróć- damy jeszcze trochę.

Dobranoc.

Zadalem sobie trudu by przesledzic sprawe Zydelka i Darkula.

Mysle sobie tak:

Jesli Darkul reprezentuje Dziki Zachód, krainę bezprawia i wolnej Amerykanki w swiecie DIY

to Zydelek jest Strażnikiem Texasu:)))

Prymityw z ciebie chłopczyno.

Zresztą większość autorów zawsze uważałem za wynaturzenie. Chłopy bez jaj:):) Panienki w spodniach słuchające od świtu do nocy chorałów.

That it. w tym temacie.

Chyba też będe przypominał tej szczekaczce jego teksty żeby nie zapomniała jaka szuja z niej i za co miedzy innymi jest piętnowana na tym forum

poniżej wpis Żydelka z tematu ,, gdzie jest Darkul "

Zydelek 24 Sty 2006, 22:19

...:):) No i b. dobrze:):):)

Nie współczuję teraz:):) Traeba było mordami kłapać jak chciałem dobrze? Nie dla siebie a dla jeleni:):) Dobrze i Brawa Darkulowi, że jeszcze raz znalazł jeleni. I na przyszłosć pamiętajcie. Dobry myśliwy po trafieniu, nie zostawia rannej zwierzyny, tylko ją dobija.

Ja? Winnetou? Co najwyzej ogladam Cie w Animal Planet, i czytuje na lukarze.

Czytając watek o Darkulu Twojego autorstwa mozna dojsc do wniosku ze,

jestes jak Chuck: walnales z polobrotu w Darkula, tyle ze sobie przy okazji noge zlamales.

To nie szkodzi. Jestes hardcorowcem i idziesz twardo dalej.

Rozumiesz aluzję?

Ty to chyba sie prosisz żeby Cie jakiś klient Darka którego Ty mu naraiłeś a który sprzetu nie dostał do dziś Cie odnalazł i Ci ręcznie podziekował .

Ale szkoda ręki bo po tym co piszesz wygląda na to że ty to lubisz bydź bity .

proponuje przeczytać jeden z wątków załozonych przez imć przez małe ,, z "

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

doskonale ukazuje osobowośc pana bufona

a odpowiedz na swoje tytułowe pytanie ,, Skad zię biorą Pojeby " uzyskasz stojąc przed lustrem .

Ukryta Zawartość

A tak analizując sytuację. Narobił się biedaczyna na forum, kasy za to nie dostał, potem, dodatkowo, skompromitował się na forum.

Gdzie tu szukać większego frajera ? Za przeproszeniem: "wydymanie podwójne" (w tym jeden samobój).

Buahahahaa.

No tak, i w jakim swietle stawia firmy, ktore teraz "popiera"?

Mam na mysli polskie kabelki w jego "o mnie". I jeszcze watek o nich zalozyl.

W sumie koles im szkodzi, podwazajac ich wartosc.

To było w tym wątku:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wpis ,, z " 22 Sty 2006, 20:27

Jacch- to nie ja narobiłem gówna:):) Ja!!! Jedynie pokazałem wam kupę która od dawien dawna leżała, a którą to omijaliście myśląć, że to miód Tyle w tym temacie i bardzo proszę by nie prowokować mnie. Nic z tych rzeczy, bowiem nie dam żadnemu z was satysfakcji. Niby to się nabijacie, niby jakieś tam inwektywy, a w głębi serca chcielibyście wszystko wiedzieć. Tylko pytanie? O kim! Otóż o sobie samych:):) Gdyby producencji, diyowcy i sprzedawcy byli choć w 1/1000 sprytni jak...? To by wam sprzedawali wszystko co popadnie, a wy drodzy koledzy chełpilibyście się pisując oh i ah na forum. Ukazałem niższość i głupotę, obłudę i zakłamanie. Zamiast swe żale wylewać trzeba zacząć myśleć. Nie znam bowiem w Polsce żadnego uczciwego do końca i w 100% elektronika. Nawet tym najlepszym zawsze coś nie wyjdzie. Poprawią owszem! Ale jak będą do ew. reklamacji mieli wyłozyć kasę, to zawsze będzie wiatr wiał prosto w oczy.

Wracając do tematu. Większość dużych i poważnych firm produkuje dla maksymalnego zyskuprodukty o stosunkowo dobrej jakości, ale tego dobrego jest coraz mniej. Nie wiem, czy jestem pechowcem, ale ostatnimi czasy obojętne za jaką kwotę dostaję gówno. Podobnie rzecz ma się z produktami jednostkowymi. Za nim wyłozę kasę jest oh i ah. Szkoda, ze potem rzeczywistosc jest inna

pba, dlaczego zaraz Lukarowi? A reszta? Moze w koncu ktos powinien zrobic porzadek z wszelkiej masci "handlowco/producentami" i innym "marketingiem" Wiec ja tam nie wspolczuje... Moze jak zacznie spadac "ogladalnosc" to ktos pomysli...

pozdrawiam

foxbat

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

handlowcy-wciskacze to jedno a drugie zwykłe bezsensowne dyskusje i przepychanki w zakładkach stereo diy itd... wystarczy popatrzyc na diyaudio.com - tam czyta sie w wiekszosci konkretne wypowiedzi i zwiazane z tematem

pba, bezsensownych dyskusji trudniej uniknac, ale z "calym byznesem" jakby ktos naprawde chcial to by zrobil porzadek :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.