Skocz do zawartości
IGNORED

Doda- dostała statuetkę

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Zydelek

Popraw geometrię obrazu,w formacie 4/3 tyłek i uda ma w porzadku.

Niestety panoramy często mają efekt skróconej sylwetki,trzeba było skorzystac z przeformatowania obrazu.

Wygrała ponieważ czytelnicy magazynu Tv tak chcieli,tanie wino również sprzedaje się najlepiej,ludziska na Kaczyńskich głosują,cóż bardzo rzadko wygrywają w tych czasach osoby wnoszące coś wartościowego.

:-)))))

Wajman

Czy Doda jest pusta ?

No ,tego nie wiem ,nie sposób użyć takiego stwierdzenia na podstawie kretyńskiej audycji.

Ta piosenkarka od dłuższego czasu stosuje dość prowokacyjny styl promocji swojej osoby w mediach i muszę przyznać,że ten marketing działa świetnie.

Płyty Dody sprzedają się doskonale,a tylko o to jej chodziło,więc swoj cel osiąga.

A ,że śpiewa Grande Fajans, a kogo to obchodzi ?

Paru sfrustrowanych audio-melomanów z nudów co jakiś czas klepnie parę słów krytycznych na kompie i to wsio.

I kto tu jest pusty ?

mike27

Społeczeństwo mamy jak najbardziej zdrowe,tak jak w innych częściach świata najlepiej sprzedają się wyroby popularne,a nie elitarne.

Nie ma w tym nic dziwnego i nie ma powodu gniewać się na społeczeństwo.

Kobieta sie po prostu wstrzelila w rynek. Ma zupelnie przyzwoity glos, lepszy od wielu wokalistek istniejacych juz dosyc dlugo na rynku popowym w Polsce. Dodatkowo dobrze wyglada, w przeciwienstwie np do Brodki, ktora beznadziejnie chodzi, wygląda i spiewa. Owszem Doda jest prosta jak trzonek od mlotka, ale i dialbelnie uparta w dozeniu do celu. Moze szczegolnie inteligentna nie jest, ale Wojewodzkiego ustawila tak, ze kolesiowi sie totalnie pomysl na program skonczyl. Szczerze mowiac jak juz mam ogladac polskie gwiazdy popowe, to wole Dode, niz Mandaryne, Brodke i wszystkie gwiazdki z Idoli i innych telewizyjnych "castin gow".

Co nie zmeinia faktu, ze bryndza jest okrutna na polskim rynku muzycznym.

Nie no - nie mówcie, że jest brzydka :) W śpiewie w porównaniu z mandaryną wypada dużo lepiej, co nie zmienia faktu, że nie lubię takiej nijakiej muzyki. U wojewódzkiego widziałem - rozszalała się! Ale ogólnie to myślę, że jest pusta - jej wypowiedzi są tak bezmyślne, ża aż płakać się chce. A miliony nastolatków ją kochają...

To wy nie wiecie, ze u wojewódzkiego przed programem dostaje się scenariusz z KWESTiAMI DO NAUCZENIA ? to jest profesjonalny produkt, nie jakas improwizowana amatorszczyzna. Disco polo też nie pisały wsiowe muzykanty z keyboardem ale zdziwilibyście się kto.

uwazaj, zeby tylko wiekszosc nie nakazala nam wyrzucic gratow i zakupic diwidi ;-)

wg mnie chociaz jeden program tzw. telewizji "publicznej" powinien zachowac jako taki poziom. bo na razie staraja sie konkurowac z innymi stacjami przez upodabnianie sie do nich.

moze ludzie nie sa jednak tak glupi i jezeli zaproponuje im sie i da latwy dostep do czegos z troszke wyzszej polki, to ich to zainteresuje. a teraz ten walec przychodzi, co wyrowna.

>uwazaj, zeby tylko wiekszosc nie nakazala nam wyrzucic gratow i zakupic diwidi ;-)<

Właśnie dlatego jestem przeciwny tzw "dyktaturze większości".Wyobrażmy sobie że nasz kochany socjalizm odważnie uchwalający coraz to nowe normy, przepisy , dojdzie do wnisku że należy przyjąć jednolity standard obowiązujący w każdym domu i mieszkaniu w kwestii rodzaju sprzętu do słuchania muzyki.

W tym celu podda pod głosowanie -

W domu powinno się słuchać muzyki na :

a)miniwieży do tysiąca złotych (typu Panasonic/Technics/Sony)

b)na urządzeniach po trzy tysiące za segment

c) na urządzeniach po 10 tysięcy za segment

Jak myślisz , która opcja zdobędzie WIĘKSZOŚĆ głosów ?

>wg mnie chociaz jeden program tzw. telewizji "publicznej" powinien zachowac jako taki poziom. bo na razie staraja sie konkurowac z innymi stacjami przez upodabnianie sie do nich.

moze ludzie nie sa jednak tak glupi i jezeli zaproponuje im sie i da latwy dostep do czegos z troszke wyzszej polki, to ich to zainteresuje. a teraz ten walec przychodzi, co wyrowna.<

Wg mnie nie powinno być telewizji publicznej wcale i w związku z tym nie powinien być pobierany haracz, potocznie zwany abonamentem telewizyjnym.Na początku telewizje będą się prześcigać w nadawaniu durnoty.Ale w końcu motłochowi się to znudzi i stopniowo będą podnosiły poziom.

W końcu będzie tak że ten kto chce oglądać pierdoły będzie miał swój kanał, a ten kto chce czegoś ciekawszego- swój.I nie będzie się zmuszało ludzi do płacenia za coś czego nie chcą oglądać.

Może i tak, chociaż w tej kwestii jestem większym realistom.Myślę że dla zysku telewizje są w stanie zrobić dobre programy.

A poza tym i tak nie jest to powód do tego aby mnie co chwilę grabić.

czasem pojawiaja sie przeblyski swiadczace ze ludzie sa troche madrzejsi, niz chce im to wmowic oglupiajace telewizje, agencje reklamowe itp. na przyklad mumio dla plusa, humor z poziomu abstrakcji monty pythonow okazuje sie byc gigantycznym hitem. w krakowie na spektakle w teatrze starym kupuje sie bilety z wielotygodniowym, o ile nie wielomiesiecznym wyprzedzeniem. obok dód i mandaryn na listach przebojow kroluja jednak troche ambitniejsze popy nory i katie melua. w kinach przebojem (toutes proportions gardees) okazuja sie kontrolerzy i czescy samotni, dla ktorych okreslenie "produkcja" jest obrazliwe. moze ludzie po prostu nie maja wlasciwie wyboru? dostaja papke i ja przelykaja, bo zbyt duzo wysilku kosztuje poszukanie na wlasna reke czegos bardziej ambitnego. ale gdy moga po to latwo siegnac, to jednak to biora. i okazuje sie, ze abstrakcyjny humor jest lepszy od glupkowatego usmieszku gwiazdki obecnego weekendu. jak w przykladach powyzej.

ten jej playback był naprawdę niezły

w sensie rzeczowym cool.. odprężony

dość głupawy był ten widoczny szmer zaskoczenia na widowni:

"dżizes bąkk w towarzystwie..."

ciekawe to szkolne cooll w zestawieniu z tymi udami

[pierwszy raz usłyszałem dodę]

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.