Skocz do zawartości
IGNORED

Co sądzicie o tym wzmacn. słuchawkowym

vego

Rekomendowane odpowiedzi

WItam.

Na poważnie myślę o zakupie tego wzmacniacza:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co o nim myślicie. Są tam jakieś dwa schematy ale ja z nich nic nie kumam :). Zobaczyłem tylko, że jest tam potencjometr ALPSA. Z wyglądu wygląda starannie, ale bardzo zależy mi na Waszej opinii na jego temat. Proszę także o napisanie ile mniej więcej opłaca się maksymalnie za niego dać (nie chcę przepłacić). Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No co wy panowie (i panie), nikt nie jest w stanie dosłownie nic powiedzieć na temat tego wzmachola? Nie musi być przeceiż jakaś szczegółowa wypowiedź. Napiszcie po prostu swoje zwykłe spostrzeżenia na jego temat.

A co tu można powiedzieć? Jednostkowa konstrukcja elektronika-melomana. Tylko on mógłby się wypowiedzieć. Kontaktowałęś się ze sprzedającym? Może posłuchasz?

Albo kupp w ciemno, a potem ew. odsprzedaj - jak widać jest sporo zainteresowanych.

Ciekawe i z pewnością warte zainteresowania. Cena jak na razie okazyjna, wygląd też zachęcający. Urządzenie wyglada na dobrze przemyślane i zbudowane. W kategorii urządzeń lampowych to może być duża okazja bo zbudowanie czegokolwiek podobnego jest b. kłoptliwe. Więc można się do niego przymierzyć, posłuchać, kupić.

Układ bardzo przyzwoity, dopracowany. Zasilacz aż miło popatrzeć.

Obudowa to zawsze kwestia gustu, ale z pewnością wykonana z pewną

koncepcją i całkiem, całkiem.

Tylko jeden problem: nikt Ci nie powie, jak to brzmi, i czy to brzmienie

będzie ci odpowiadało. Można jedynie podejrzewać typowo lampowe

(pentoda+trafo na wyjściu).

Ale wiesz, są goście którzy poniżej tej kwoty

która jest licytowana nawet kabelka nie kupią ;-).

Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.