Skocz do zawartości
IGNORED

zmiana.. nowe podstawkowce... ale jakie?

nicki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Mam dylemat, jakis czas temu wymnienilem system w liwingu ;) z pianocrafta na dwudziestoletni wzmak pioneera sa 8500 mkII, tuner z linii i dvd samsunga hd 745. Teraz pinocraft ma trafic do sypialni, ale problem tkwi w tym, ze nie mam do niego kolumn, bo te ktore byly w komplecie wymienilem na wharfedale 8.2. Teraz stoje przed wyborem kupienia nowych w miare tanich whawerdale 8.1 i podpiecia ich pod yamahe, zostawiajac sobie pioneera z 8.2, lub kupienia czegos lepszego do pionka i wyekspediowania yamahy z 8.2 do sypialni (ta opcja bardziej mnie kusi;). Problem jest taki ze 8.2 w zestawieniu z pioneerem graja ladnie, hehe (moze to kwestia przyzwyczajenia, przynajmniej mnie sie podoba), mialem do testow na tydzien whaferdale 9.3... ale byla to porazka, po wygrzaniu graly, ale bylo zero sceny, taki punktowy dzwiek... Zastanawiam sie wiec, czego powinienem posluchac zeby brzmienowo gralo podobnie do 8.2 ale z wieksza kultura... preferowal bym dziurke BR z przodu

pokoj jakies 16 m, muzyka taka jak w "o mnie" piniadze ok 1500... moze jakies DIY

Czekam na jakies podpowiedzi

jacek

https://www.audiostereo.pl/topic/23856-zmiana-nowe-podstawkowce-ale-jakie/

poczytaj o kolumnach osoby na forum Lenam ,jeśli Cię takowe bedą w jakimkolwiek stopniu interesować zgłoś się do mnie : [email protected]

napisz w O MNIE swojego maila,wtedy nikt niebedzie posądzał ludzi składających tu jakiekolwiek oferty o reklame. Wtedy wszystko sie załatwia na priva ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.