Skocz do zawartości
IGNORED

Problem z sieciówkami !!!

Adamk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ! Właśnie co skonczyłem montować kable sieciowe własnej konstrukcji. Podłączyłem wzmacniacz, słucham i jest ok. podłaczam cd i tragedia, słychać jakieś dziwne buczenie. Proszę o pomoc bo nie wiem co jest przyczyną takiego stanu źeczy. Moźe żle połączyłem ekran. Mam instalacjię elektryczną starego typu: dwie źyły, zero zmostkowane z bolcem uziemiającym w gnieździe. Czy ekran przewodu sieciowego łączy się z zerem tylko z jednej strony np. od strony wz. lu cd.

https://www.audiostereo.pl/topic/2384-problem-z-sieci%C3%B3wkami/

Tu jest link mam nadzieje, ze brayan sie nie pgniewa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Fazowanie urzadzeń Hi-Fi na

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tak teź zrobiłem, ale wolałem się upewnic-kto pyta nie błądzi. Kurdę krecą mnie te różniste kabelki. Cięźko wymienić nowy klocek (kasa), a dzięki przewodom zawsze skoczę z dzwiękiem, o oczko wyźej. Mają pecha ci co nie wierzą, lub raczej nie słyszą. Dzięki za wszystko, szczególnie ciekawy link. Pozdrawiam i do zobaczenia (w pewnym sensie) na forum.

Adamk: Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, że dwa posty wyżej napisałeś równo całą prawdę o kabelkach w jednym zdaniu:

"Ciężko wymienić nowy klocek (kasa), a dzięki przewodom zawsze skoczę z dźwiękiem, o oczko wyźej."

Efekty zastosowania - już poznałeś ; ) I o to chodzi : )

Pozdrawiam.

proponuje ci jeszcze podlaczyc ten kabelek do wzmacniacza zeby szebciej sie wygrzal ,uslyszysz po kilku dniach jak zmienia sie dzwiek.nawet neel podaje ze jego kable potrzebuja 50-100 godz wygrzania.naprawde fajna zabawa i bede robil kolejna sieciowke od podstaw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.