Skocz do zawartości
IGNORED

WIEŻA STEREO DO 1500 ZŁ - NOWA

Piwman

Rekomendowane odpowiedzi

Piwman, doloz dwie stowki i niech ktos ci sprowadzi z niemiec Pianocrafta 600, przez Allegro to mozesz zalatwic, z gwarancja i tak dalej. Kazdy Ci powie ze za ta sume nie kupisz nic lepszego. Bylo juz o tym 100 razy.

pozdr.

p.s.

potem kup sobie jakies przewody glosnikowe

Niektórzy kiedyś nic nie widzieli poza Technicsem, teraz nic nie widzą poza Pianocraftem, a ja polecam np. Onkyo, większy wybór i lepsze ceny niż Yamaha. Sprzęt Onkyo gra świetnie i jest też solidnie wykonany.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Coz Onkyo nigdy dobre nie bylo to niestety fakt - wbrew opinii kolegi. Pianocraft moze i jest dobra alternatywa jesli chodzi o nowy sprzet ale i tak gra o niebo gorzej niz uzywany wzmak cdek i kolumny za ta sama cene. Co do kolumn Adam by sie pewnie klocil ale nie tylko kolumny graja.

Moj post oczywiscie nie ma na celu gloryfikacji starego sprzetu bo on na pewno nie jest the best. Ot po prostu proba wczucia sie w sytuacje kolegi. Pozdrawiam.

Mikro Denon z serii M kosztuje ok. 1700 zł - śmiało można go skonfrontować z Pianocraftem - ma szanse z nim powalczyć. Teac ma też kilka ciekawie wyglądających (nie słuchałem) i niedrogich mikro segmentów - m.in model CR-H220.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Nie wiem czy Cie dobrze zrozumialem - napisalem o gg zeby nie zasmiecac watku. A jesli chodzi o wiezyczki tego typu znam Pianocrafta i zupelnie mi to wystarczy. Nie bawie sie w tego typu sprzet.

"Nie bawie sie w tego typu sprzet"- tak to widac, bo bys tak nie pisal a najprawdopodobniej sluchajac czegos tak niegodnego bardzo bys sie zdziwil. A inwestujac 80zl w modyfikacje monitorkow zdziwilbys sie jeszcze bardziej.

Poprosze kilka takich zestawien na gg:1151121

=> disco

No to podaj alternatywę dla Pianocrafta za 1600 zł - wzmak + CD + kolumny - czekam......

Powiem tylko tyle, że Pianocraft jest obiektywnie dobry, jednym może podobać się bardziej innym mniej, ale do jednego worka "z takim sprzętem" bym go nie wrzucał.....Piano ma też tą zaletę, że poszczególne elementy do siebie doskonale pasują , wiele "dużych" zestawów może nie dać rady w konfrontacji z Pianocraftem......taka jest obiektywna prawda......

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

To najwyzszy czas nauczyc sie czytac zyzio - ponoc jestes wzietym prawnikiem:):):):) KOLEDZE CHODZI O NOWY SYSTEM I NIE CHCE ZASMIECAC WATKU.

Na gg jestem bardzo czesto i o roznych porach. Forumowicze nie maja problemow z nawiazaniem kontaktu ze mna w ten sposob.

W ogole to nie ma sie o co klocic.

Piwman ma juz pianocrafta 600, co zobaczylem dopiero wczoraj w zakladce "o mnie" i przypuszczam ze chce go zmienic na cos innego. Przypuszczam ze nie wytrzymal cykania napedu :-) Przyznam ze i mnie to zaczyna denerwowac w piano.

Bo w 150 wlasciwie nie cyka, wiem to bo mialem przez pol roku cos takiego w pracy. Niestety moj naped w 600 cyka jak jasna cholera (bo niestety z powodow finansowych slucham CD-R, oryginaly przewaznie nie cykaja). W nocy staje sie to nie do zniesienia...

Chyba to w koncu rozkrece... tylko nie wiem co dalej

> disco

No to podaj alternatywę dla Pianocrafta za 1600 zł - wzmak + CD + kolumny - czekam......

Powiem tylko tyle, że Pianocraft jest obiektywnie dobry, jednym może podobać się bardziej innym mniej, ale do jednego worka "z takim sprzętem" bym go nie wrzucał.....Piano ma też tą zaletę, że poszczególne elementy do siebie doskonale pasują , wiele "dużych" zestawów może nie dać rady w konfrontacji z Pianocraftem......taka jest obiektywna prawda......

Ja odpowiem:

1.Conrad(coda) kd-269+kd233. 650zł

2.Tannoy M1.400zł+(min 50zł na tunning)

3.Cd ok 400zł.Pioneer ,marantz.

4.Tuner 50-100zł

Kabelki DIY...

Na co dzień swego czasu miałem do czynienia z Pianocraftem.Z tym zestawieniem nie ma szans najmniejszych.

Plus Pianocraft to elegancki i ponadczasowy wyglad.Yamacha oczywiscie to niezły sprzecik.

Grundig High Fidelity

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.