Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

gg, 1 Kwi 2010, 18:22

>A jak tak to OK.

>Z tym, że wtedy Ferrari miało dobrą sekundę przewagi nad kolejnym zespołem, natomiast nad dalszymi

>to nawet i dwie +.

Chyba nie bardzo bo w jednym wyscigu lepsze bylo Renault w innym Ferrari, sporym echem na kondycji Bridgestona w 2006 odbil sie sezon 2005 w ktorym to B dostarczalo fatalne opony co dawalo spora przewage tym z obozu M. Po swietnym sezonie 2004, MSCH wygral tylko jeden wyscig w kontrowersyjnych okolicznosciach. Po powrocie do zmiany opon podczas wyscigu B troche dogonilo M ale dalej opony byly najslabszym elementem bolidu Ferrari. Suma sumarum Alonso zgarnal tytul.

Cóż za kwalifikacje, Massa/Hamilton/Alonso poza Q2, a Roberto pokazuję klasę.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

modrzew47, 3 Kwi 2010, 10:47

>No i gdzie są ci wielcy,no gdzieeee!

>Tench...co z tymi twoimi faworytami?A przeciętniak Kubica-drugi...co ty na to?

Ze co??? Chyba 6 i masz racje to przecietny wynik z racji tego ze przed Kubica uplasowal sie Sutil i Hulkenberg:)

Ja spytam gdzie byl wielki bezbledny Kubica w Bahrajnie, no gdzieeee!

O 2009 nie wspomne...

Zacytuje kogos z forum poswieconemu F1 komu z wiedza o F1 do piet nie dorastacie.

"Zapowiadało się na świetny rezultat Kubicy, ale nie tylko poprzez bardzo dobre czasy okrążeń, ale i fakt nie zakwalifikowania się do Q2 trzech faworytów. To pozbawiało Polaka konkurencji. Niestety Kubica w Q3 wypadł raczej słabo. Podczas drugiego przejazdu miał dobry czas w pierwszych sektorach, ale zawalił w końcówce. Może popełnił jakiś błąd. Ale generalnie wydaje mi się, że ten qual jest przykładem, nad którym kubicomaniacy powinni się zastanowić."

foxbat, 3 Kwi 2010, 13:16

>dlaczego nie bylo czerwonych taksowek w Q3? taksometry zawiodly??? Szumacher? Kto to jest

>Szumacher???

Kto to jest Kubica?? tenc o w qualu za Force India dojechal? Kto?

tench - ile Ty masz lat ??? - tak na poważnie

jeżeli chodzi o quali to akurat niewidze powodu dla którego Robert miałby się czegoś wstydzić - w Q2 był drugi - w Q3 tez krecił niezłe czasy lecz widocznie zrobił jakiś błąd cisnąc poza granice możliwości bolidu

jeżeli wypowiadasz się o williams'ach i force india ( a raczej cytujesz kogoś niemając widocznie wiedzy swojej na tyle aby się wypowiedzieć - a jakoś skąd wiesz że ktoś wie co mówi/pisze ??? ) to wiedz że bolidy te są na tym samym poziomie co renault ( zreszta kto to wie naprawde ) - a jezeli chcesz coś powiedzieć o sutilu i hulkenbergu to wypadałoby coś wiedzieć samemu - sutil jest uważany za jednego z naj na wodzie ( pokazał to nieraz ) a hulkenberg - jak sie rozjedzi i potwiedzi wyniki z poprzednich serii to bedzie najwieksza gwiazda ( kierowca który wygrał wszystko co mógł zanim trafił do F1 )

"jeżeli wypowiadasz się o williams'ach i force india ( a raczej cytujesz kogoś niemając widocznie wiedzy swojej na tyle aby się wypowiedzieć - a jakoś skąd wiesz że ktoś wie co mówi/pisze ??? )"

Wypowiadajac sie o Williamsie i force india nie cytowalem nikogo.

Proponuje poczytac posty tej osoby a potem gdybyac czy ta osoba cos wie czy nie wie, idac tym tokiem chyba nie bierzesz swoich postow na powaznie? Skad wiesz czy masz racje?

"to wiedz że bolidy te są na tym samym poziomie co renault "

Hah oj biedny Roberto:( a bolid lepszy od lotusa chociaz ma? Czy na poziomie Torro Roso.

skad wiesz ze sa na tym samym poziomie? Nie rozmieszaj mnie.. Widac ze Force India i Williams odstaja zarowno od czolowki jak i od Renault, mozna rownie dobrze napsiac ze bolid

Renault jest na poziomie McLarena i Ferrari.

Jak Robert wygrywa to zasluga jego umiejetnosci a jak przegrywa to wina bolidu?

Cytuje kogos kto F1 oglada od kilkunastu lat i wiekszosc wyscigow ma w pamieci bo ciekawe co jemu zarzucicie? Ze sie nie zna? Ze ma klapki na oczach. Osoba ta ma obiektywne spojzenie na to co sie dzieje w F1.

Btw skad wiesz ze sa na tym samym poziomie? Nie rozmieszaj mnie..

Nikt Ci nie broni podyskutowac z osoba ktora napisala ze Kubicomani powinni sie zastanowic po qualu w Malezji, wytlumacz mu ze Robert jest najlepszy tylko zawinilo 1500 innych czynnikow przez ktore Robert nie wygral..

>chcesz coś powiedzieć o sutilu i hulkenbergu to wypadałoby coś wiedzieć samemu - sutil jest uważany

>za jednego z naj na wodzie ( pokazał to nieraz ) a hulkenberg - jak sie rozjedzi i potwiedzi wyniki

Nie ujmuje umiejetnosci tym zawodnikom ale jesli wg was Kubica jest lepszy od Hamiltona

to takiego Sutila powinien zjesc z zamknietymi oczami..

Sutil swietnie sie pokazal na mokrym Monaco w crapowym Force India ale niestety Raikkonen wjechal mu w tyl bolidu. Czy jest naj na deszczu? Imho w obecnej stawce sa lepsi...

Na suchym spa tez byl dobry.

Kubica popelnil blad, zdaza sie najlepszym ale po Australi twierdziliscie ze bledow nie popelnia i w tym tkwi jego przewaga nad innymi. Skoro wyprzedzanie mu nie idzie i bledy sie zdazaja to czy jest najlepszy?

tak, uwazam, ze Kubica jest lepszy od Hamiltona, zreszta Whitmarsh pewnie uwaza podobnie:

Szef McLarena – Martin Whitmarsh uważa, że niektóre wady charakteru Lewisa Hamiltona są spowodowane sposobem, w jaki brytyjski zespół wspierał Lewisa we wczesnych latach kariery.

W wyniku kontrowersji podczas weekendu w Melbourne, gdzie mistrz świata z sezonu 2008 najpierw został zatrzymany przez policję, a późnej ostro krytykował strategię zespołu, Whitmarsh określił rozwój 25-latka jako kierowcy dość sztuczne życie.

„Zajęliśmy się nim, kiedy miał 12 lat” – powiedział szef McLarena w wywiadzie dla Telegraph. „Większość decyzji była podejmowana za niego – odnośnie kariery, życia, odnośnie wszystkiego. Jak możesz stać się dojrzałym człowiekiem, kiedy całe życie ktoś się tobą zajmował? Dopiero w zeszłym roku, bach, spadły na niego prawdziwe problemy”.

Whitmarsh zaznaczył również, że McLaren nauczył się od Hamiltona, iż perfekcyjne przygotowanie na Formułę 1 może nie być najlepszą opcją. „Przenieśliśmy Olivera Rowlanda, jednego z naszych młodych kierowców, z topowego zespołu kartingowego do innego, aby mógł doświadczyć nieco przeciwności losu. Nie zrobiliśmy tego w przypadku Lewisa – zawsze miał najlepszy sprzęt”.

„Nauczyliśmy się, że młodym kierowcom trzeba dać posmakować rozczarowania. Możliwe, że była to luka w zbroi Hamiltona. Jedyną rzeczą, którą można przegapić podczas takiego procesu jest niewyposażenie kogoś w niezbędną umiejętność podejmowania decyzji”.

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Panowie, myślę, że można podarować sobie dyskusję z dzieckiem. Może już dostał dowód, ale do porządnej knajpy dalej go nie wpuszczą. Forum o kartach graficznych i procesorach było by dlań właściwsze i pełne fanboyowskich gorących dyskusji dorastających chłopców.

Zapowiada się super wyścig jutro - napewno nie nudny. Chyba byliśmy nieco kokietowani przez Kubicę przez ostatni tydzień. Widać, że się spinają i mocno pracują. Nie wiem czy też odnosicie takie wrażenie, ale Renault chyba robi postępy i dobija się do czołówki. Może pod koniec sezonu będzie naprawdę porządne auto? ktoś wie kiedy mają wejść te poprawki a silniku?

Tench

Masz może koło,ciężkie najlepiej?

Jakbyś znalazł to walnij się porządnie w czoło...pomoże,nie będziesz może pisał bzdur.

Wsadź sobie tego Hamiltona do Renault a Kubice odwrotnie do bolidu Hamiltona i wtedy wyjdzie szydło z wora.Nudny już jesteś z tą naiwnością.

Kto tu jest naiwnym fanboyem haha, wsadz genialnego Roberta do mega crapa i wyjdzie Ci z tego sezon 2009 w ktorym byl gorszy nawet od Heidfelda. Gdzie wtedy byli wilecy Kibice:D Nie udzielali sie bo nie bylo co ogladac. Sezonowi fanboye..

Btw jak sie kiedys uda kogos Kubicy wyprzedzic to napsizecie ze jest najwiekszym fighterem w stawce?

Zachwylacilscie sie obrona przed Hamiltonem ale o tym jak przepuscil Buttona to nikt nie wspomnial..

Tench, patrzac na ilosc usterek, oraz to, ze Heidfeld mial fuksa w Malezji to ja nie wiem, czy Heidfeld byl lepszy... mial wiecej szczescia... fanboye? ok, jestem fanbojem Kubicy :> tak gdzies od drugiej polowy lat 80tych :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

z faworyzowaniem to ja nie wiem, ale na 100% w 2008roku mu nie pomogli... to kto jest lepszy, chyba wyjasnia obecne zajecie Heidfelda...

Tench

Jesteś jak dzidziuś...taki nieopierzony dwudziestolatek.Jak dla mnie,małolat.Nabierz doświadczenia,pooglądaj,pownioskuj a potem pisz i dyskutuj.

ps.

Co jest,koło nie pomogło?

tadeo, 3 Kwi 2010, 10:59

>Sędziowie się "włączyli" i przerwali przed ukończeniem pierwszego okrążenia ,po jakis tam Kubica a

>nie Szumi ma startować do jutrzejszego wyścigu z pierwszego pola ?

Noż k...a dokładnie to samo sobie w tym momencie pomyślałem. Aż musiałem wyjśc na balkon nieco ochłonąc, zanim zerwę plazmę ze ściany i wyp...ę przez okno. Chociaż z drugiej strony chyba dobrze się stało, bo gdyby niechcący przypadkiem wykręcił najlepszy czas, to pewnie jutro rano Kubica by się dowiedział, że wystartuje z dziesiątego miejsca albo z pit stopu najlepiej, żeby nie przeszkadzał za bardzo vettelkowi i ryżemu...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

foxbat, 3 Kwi 2010, 15:23

>z faworyzowaniem to ja nie wiem, ale na 100% w 2008roku mu nie pomogli... to kto jest lepszy, chyba

>wyjasnia obecne zajecie Heidfelda...

A obecny team Massy i Buttona wyjasnia kto jest lepszy:>? Nie:) jak pisal kolega gg ktory nazywal siebie pro to licza sie tylko wyniki. I na ich podstawie mozna oceniac kierowce_/

Modrzew obejzyj wiecej niz 2 sezony to pogadamy(zapewne 2009 sobie odpusciles bo nie bylo co ogladac) tak jak zapyspiales na Bahrajnie, jakby Kubek byl 1szy to bys sikal w majty z wrazenia? A potem pialbys 2 tygodnie jaki to byl swietny wyscig...

hehe Tench jestes jak baba na bazarze ;p ...nie reklamuje swoich towarów tylko nadaje jaki to baby obok niej szrot mają ;p ....

już Ci pisałem że powinienes z kolegami z forum zaczac ogladac inny sport, bo ten "show" jak to ująłeś wyglada inaczej niż byscie chcieli...

tu nie wystarczy na jednym kółku efektownie wyprzedzić 3 bolidy .....

tutaj show-konczy sie .....bez opon lub na poboczu...albo na czymis bolidzie ;p ....

ja wiem dla Ciebie Kubica nie jest dobrym kierowca bo nie robi szhow ;p ...

przezuc sie na cos gdzie ten show sie liczy, i tam mozesz cytowac do woli ludzi ktorzy najwidoczniej męczą sie ogladaniem F1 ;p heh i piszą niestworzone epopeje co by bylo gdyby... "a kiedys bylo inaczej...." ...

chyba sie zatrzymali na jakims etapie ...i tak juz zostali przegapili pare lat zmian hehehe...

jak bedzie jutro deszcz... i nikt w niego nie przywali to Robert bedzie wysoko ...a showmani dalej beda poza torem ;p ...

pozdro

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.