Skocz do zawartości
IGNORED

Do posiadaczy Denon DVD-3910 / 2910

popek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam prośbę do osób posiadających

DVD Denona (3910 / 2910 ten sam napęd jest chyba w obu modelach)

o sprawdzenie czy u Was występuje coś takiego że przy zamykaniu szufladki

wykonuje ona (najdalej wysunięta jej częśc) najpierw delikatny ruch w bok i dopiero wsuwa się do środka?

Z góry dziękuję za odpowiedź !

https://www.audiostereo.pl/topic/23286-do-posiadaczy-denon-dvd-3910-2910/
  • 1 miesiąc później...

Nie słyszałem 1920 ale stary poczciwy 2910 jest w moim mniemaniu raczej cichutki...

Co do ruchu w bok - nie zauważyłem ... po naciśnięciu "open/close" przez moment nic się nie dzieje a później zamyka się płynnie ...

Natomiast wydaje mi się, że 3910 ma zupełnie inny (zapewne lepszy) napęd ...

Posiadam 3910 i naped jest bardzo cichy i zadnego ruchu w bok nie ma (szuflada zamyka sie prosto). Z informacji ze strony www.denon.pl wyczytalem, ze model 3910 ma mechanizm s.v.h, a 2910 hybrydowy...

No i musze zmienić swoją opinię ... pisząc wczoraj nie miałem napędu "pod ręką" - pisałem "z pamięci" ... wieczorem w domu sprawdziłem dokładnie i ... no kurce jest taki ruch !!! na samym początku zamykania minimalne drgnięcie w lewo - tak z milimetr, może dwa .. . wcześniej tego nie zauważyłem ... patrząc z przodu prawie nie widać , z góry bardziej ...

Sorry za wprowadzenie w błąd ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.