Skocz do zawartości
IGNORED

Struss - temat niesponsorowany.

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze nie mogę uwierzyć w to co przeczytałem na bocznicy !!!

W wątku "Do więzienia za działaność na forum?" Temat nr 22895

Panowie pytanie proste .

Czy ma się czego obawiać firma Struss ???

Co sądzicie o jej wyrobach ??

https://www.audiostereo.pl/topic/22900-struss-temat-niesponsorowany/

>Czy ma się czego obawiać firma Struss ???

jesli zeczywiscie za tym idiotyzmem siedzi Strus, to jedyne czego powinni sie obawiac to antyreklame na wszelkich mozliwych forach audio i wynikajacy z tego bojkot ich produktow.

>Co sądzicie o jej wyrobach ??

czy w takim wypadku jakosc wyrobu odgrywa jeszcze jakakolwiek role?

xajas

www.jaschiks.com

• Redaktorzy

jeśli pozew opisany na bocznicy został złożony przez H.Strussa to po prostu nie mam słów. Wzmaki oceniam jako porządnie grające i "nie do zajeżdżenia' - szczególnie 140-kę idealnie sprawdzającą się jako sprzęd "knajpiany" i "imprezowy". Chopin też jest na prawdę niezły, ale eska nie przypadła mi do gustu.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Byc moze dla firmy Struss pozwanie kogos do sadu to jedyny sposob na zarobienie pieniedzy. Jesli tak to firma powinna sie obawiac, tego iz potencjalna liczba osob, ktore moze zaskarzyc jest niewielka. Jedyna nadzieja w tym, ze osoby te posiadaj znaczne zasoby finansowe.

• Redaktorzy

po prostu polityka sprzedaży i tworzenie otoczki voodoo jest przeciwieństwem zdroworozsądkowego podejścia właściciela Harpia Acoustics.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Miałem Q a potem Chopina, niestety wówczas wydawało mi się że te wzmacniacze są niezłe, do czasu aż posłuchałem tańszego wzmaka Musial Fidelity. Czar prysł i okazało się że Struss nie reprezentuje swoim dźwiękiem zbyt wysokiego poziomu a przede wszystkim cierpi na brak stereofonii. Płaska scena i kiepska lokalizacja. Potem były Alephy i lampowce. Zawsze i każdy już lepszy od Strussów. A co do szanownego Pana Hrynkiewicza to cóż. Powiem tyle, można się było tego spodziewać. Facet nie ma w sobie za grosz pokory. Gdy rozmawiałem z nim o ewentualnych niedociągnięciach w brzmieniu posłał mnie do diabła twierdząc że to wina głośników (grało u mnie wówczas DIY na węglowych 18 i revelatorze). Dodam jeszcze że za naprawę mojego Chopina (zachciało mi się zajżeć do środka ;-)) polegającą na wymianie pary spalonych IRF (podróbek by the way) zainkasował 1200 zł (do kieszeni) chwaląc się jednocześnie płytką wzmacniacza Chopin idacego na rynek niemiecki na zupełnie innych (porządnych) elementach min firmowych IRFP. GRANDA !!! A co do sprawy Sebanda to ... WSTYD panie Hrynkiewicz WSTYD i nic więcej. Kiepski PR ...

O tak reklama pełną gębą .

Teraz wiem że jak Kupię Strussa i będe szukał pomocy w jego naprawie poza firma to moge przy okazji trafić do więzienia a przynajmniej na policji nerwów sie najem .

O tak już lecę po tego wzmaka .

Ci panowie już przeczytali ten watek :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czytam i wiezyc się niechce. A w koło słychać że rodzimy rynek ledwo zipie a tutaj widac sami się wykańczają. Szkoda że producenci polscy nie maja pomysłu na dobrą sprzedaż ;-)

Pozdr

No i zaczęło się!!

Ludziska ze strachu wyprzedają Strusie.

Niedługo będzie to kultowy wzmak dla

Prawdziwych Mężczyzn,Którzy Prawnika Się Nie Boją!!

Jestem Europejczykiem.

Panowie dajcie sobie siana z tym tematem, nie popadajcie w skrajny nacjonalizm graniczący z szowinizmem,

Cóż z tego, że produkt finalny jest "polski" kiedy jego części pochodzą z niemal całego świata, a niektóre [być może - nie przesądzam] z Centralnych Chin i są to podzespoły które nie przechodziły ani kontroli międzyoperacyjnej ani końcowej. Macie wątpliwości, każdy zdrowo myślący je ma a więc najprostsze rozwiązanie: niech któryś z Was mieszkających w Gdańsku potupta na Politechnikę i poprosi specjalistów sprzętowca i elektoakustyka o odpowiedź na dręczące pytanie. Dla mnie stosunek cena/jakość jest nie do przyjęcia , zwłaszcza że wczoraj nawiązałem kontakt internetowy z mieszkającym na terenie tzw COP-u świetnym i skromnym fachowcem przy którego sprzęcie wszelkie klocki robione przez uczestników tego forum poza kolumnami McGyvera poprostu w przedbiegach odpadają

Pozdrawiam

Piotr

... kilka lat temu zetknąłem się na AUDIO SHOW z Panem Hrynkiewiczem, prezentował wówczac model swojego wzmacniacza zestawiony z Tannoy Westminster Royal (cena 100.000 PLN)...

Moje pierwsze a w zasadzie jedyne pytanie dotyczyło konfiguracji ...

zapytałem po prostu dlaczego budżetowy wzmacniacz jest podpięty pod kosmicznie drogie głośniki...

odpowiedź jakże banalna na którą po prostu ja prosty chłopak nigdy .... przenigdy bym nie wpadł ....

"GDYŻ JEDYNIE TAKIEJ KLASY GŁOŚNIKI MOGĄ POKAZAĆ KLASĘ BRZMIENIA WZMACNIACZA MARKI STRUSS"...

hmm... wpadłem w zadumę .... dotej pory chodzę oczadziały....

zdezintegrowany_3PO

wczoraj nawiązałem kontakt internetowy z

>mieszkającym na terenie tzw COP-u świetnym i skromnym fachowcem przy którego sprzęcie wszelkie

>klocki robione przez uczestników tego forum poza kolumnami McGyvera poprostu w przedbiegach

>odpadają

Piotr

Czy odsłuchu dokonywałeś przez internet ?

Dzięki takim wpisom mamy szansę na uniknięcie zmarnowania naszych cieżko zarobionych pieniędzy. Dziekuję za ostrzeżenie - a nuż kiedyś niefortunie wpadłbym na takiego sprzedawcę i został omamiony jego marketingowym bełkotem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.