Skocz do zawartości
IGNORED

Pionek A676 ma wejście na końcówke mocy?

norwidos

Rekomendowane odpowiedzi

więc chyba najpierw będę kupował jeszcze lepszy wzmacniacz bo jestem zachwycony poprawą brzmienia jaką uzyskałem kupując 676 a jeśli do niego dołożę te 400zł to kupię jakieś małe monstrum:)

Jestem Pioneer Fanem:)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Za 800zl to mozna juz o czyms pomyslec... 878 powinienes kupic w takiej cenie... tak nawiasem te ampy o ktorych pisalem - grajace w klasie A - A 07 i A 09 sa niesamowicie drogie - kup teraz - 8.000zl a wzmak ma 10 lat... gdybys dolozyl i posluchal moze warto byloby zaopatrzyc sie w koncowke mocy Pioneera M 73 lub M 90. To juz jest audiofilskie granie...

PDS-707 można już kupić za jakieś marne grosze, a niewiele drożej PDS-06, a to chyba nie były najgorsze CD Pionka. Oprócz tego zostaje np. stary PD-9700 czy nawet PD-9300 wyciągnięty z jakiegoś niemieckiego śmietnika. Po doliczeniu kosztu nowego lasera może to się nawet opłacać, bo podobno one nieźle grały. Ja miałem z tych "lepszych" Pionków PD-7300 (przeskakiwał), PD-8700, i kilka szt. PD-7700. Grało to całkiem przyzwoicie i kosztowało grosze w porównaniu do tej samej klasy CD innych firm.

400zł powinno wystarczyć na każdy z powyższych modeli.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

krzylo troszke wprowadzaszx zamieszanie: 9300 (mialem dwa) nie dostaniesz taniej jak za 800zl - PDS 06 w podobnej cenie moze ciut drozej bo duzo mlodszy jednak gorszy od 9300, 707 nie mam pojecia, 8700 mialem dwa i nie radze podobnie 7700, 7300 jest sporo gorszy od 9300 ale niezly.

Polecam w tej cenie:

PD 7300

PDS 702 (nie wiem czy sie uda), 602, 603, 703 (pewnie tez sie nie uda) - max do serii z 4-ka na koncu

• 2 tygodnie później...

namierzałem ten wzmak już dawno ale chyba trochę za drogo chociaż gdybym sprzedał swojego 676 to mogę kupić...dzięki za przypomnienie o tej aukcji...dlaczego tylko nikt go nie bierze już od tylu aukcji????

Mam zarówno wzmak A 676, jak i A 777. O ile mogę porównać serie 6xx i 7xx, to ta ostatnia ma wyraźnie więcej basu. Lubię brzmienie tych Pioneerów. Uważam, że jest detaliczne, słychać naprawdę wiele niuansów, a dźwięk wybrzmiewa długo. Jest też b. wyraźna różnica w brzmieniu w trybie direct (w stosunku do trybu z korekcją dźwięku). Wg mnie, udane wzmacniacze.

Kupiłem niedawno za 450zł ale nie wiem czy jest szansa sprzedać za tyle samo...pewnie wystawię na allegro model A202 a 676 zostawię bo to kawał porządnej maszyny a chętnych z ogłoszenia jak na lekarstwo:(

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.