Skocz do zawartości
IGNORED

RADIO JAZZ 27 XI 2005

kaszanka7

Rekomendowane odpowiedzi

Wiedzialem ze Lukar da rade i naprawi mozliwosc wpisow wielkie dzieki.

Dla zainteresowanych dzis w godzinach pozno nocnych (wlasciwie to juz bedzie jutro) nowa audycja - temacik kolumienki Harpia

Pozdrowienia kaszanka7

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

https://www.audiostereo.pl/topic/22868-radio-jazz-27-xi-2005/

Miejsce na sieci mielismy dzieki Michalowi z Olsztyna - moze cos sie stalo i juz go nie mamy (tego miejsca).

Michal napisz o co chodzi?

Kasznka

Hmm

Server dziala bez problemu:) Rachunek zaplacony;) hehe

Ja loguje sie bez problemu i uploaduje tez bez problemu. Hasla nie zmienilem, wszystko tak jak wczesniej, nic nie ruszalem.

Michal wgrywalem 2 razy - malo tego nawet czesciowo to sluchalem i to tam bylo - nie kapuje co sie dzieje - to co zgodne z polskim przyslowiem do 3 razy sztuka ;)

a moze widzisz to jakos inaczej

Pozdrowienia i przepraszam wszystkich zainteresowanych

Panowie po przeczytaniu na bocznicy temaciku powiem ze zimny pot mnie oblecial - ja chyba faktycznie nie powinienem bez zgody gosci z daria Jazz umieszcza tych audycji na sieci> glupi jestem i nie wim co zrobic w tym temacie (zone mam i dziecko na utrzymaniu ;)

pozdrowienia (moze zmienie nicka to mnie nie znajda) kaszanka8

Kasznka, nagrywaj, te audycje są ciekawe. Mozna się uśmiechnąć gdy Nadredaktor myli prąd z napięciem albo próbuje zmieścić bas w pokoju i w końcu od tego czaszka zaczyna mu dymić i proponuje wszystkim ostygnięcie przy pitu-pitu z CD-Ru, "którego nienawidzimy" :)

Hmm

No to ja juz nie wiem dlaczego sie tak dzieje. Inny pomysl to sedowanie na torrencie, chociaz dziwne ze nie mozesz wgrac tego. Wrzucilem na chwile jakis plik rar 70 mb bez problemu. Zobacz czy ustawiles tryb Passive przy polaczeniu ?! z ftpem. Mozesz tez spakowac mp3 rarem albo zipem i sprobowac. Mozliwe ze sprawdzili wysokie transfery na tym koncie zobaczyli ze to mp3 idzie i przyblokowali, chociaz mysle ze to jest raczej malo prawdopodobne.

Co do rozpowszechaniania audycji to jest to sprawa do przedyskutownia. Szczerze mowiac troche nerwow by nam napsuli jesli ktos by byl taki jak struss i podal nas do sadu.

Wlasnie dzwonilem do Radia Jazz i mam w tej sprawie porozmawiac jutro w godzinach 8:00-15:00 - poczekamy zobaczymu - generalnie mysle ze chyba nie robie az takiej kaszanky bo nic z tego nie mam nie zarabiam na tym, a chyba tu glownie o to chodzi. Jak pozwolicie to poczekamy i zobaczymy co powiedza.

Pozdrowienia kaszanka7 ;)

Kaszanka, nie przejmuj sie. Nikt ci nic nie zrobi. Jesli przyjdzie do ciebie policja powiedz im "how are you?" i zaraz odejda. Innym wyjsciem, zeby zapobiec pojawieniu sie nastepnego, musze to napisac, palanta, moze wejsc w bezplatny / przyjacielski uklad symbiozy z radio Jazz zamieszczania wybranych przez forum audycji na Lukarze. Zakladajac, ze sa w w/w stacji osoby z minumum wyobrazni, nietrudno bedzie im zrozumiec we wlasnej inteligencji, ze umieszczenie ich audycji na necie bedzie dla nich wielodystansowo jedynie obiektywna korzyscia. Krotkodystansowo, skonczy sie to nienaturalne zanizanie tonu (przez prowadzacego) szeptaniem do zbyt blisko ustawionego mikrofonu w animacji przepalonego czarnego blusowca z Alabamy. Przyznam sie, ze nie moge tego dlugo sluchac i ten glos mnie pozniej przesladuje. Dlugodystansowo, po szczerych forumowych krytykach skonczy sie pompiasty patos gosci i poprawi sie tak ich jakosc jak i jakosc samego scenariusza audycji, lub krotko mowiac, realizatorzy nie beda polegali wylacznie na improwizacji wpuszczenia kogos do studio, ale rzetelnie przygotuja sie do audycji.

Rozmawialem dzis z Pania, chyba od spraw programowych, w radio Jazz i jestem dobrej mysli. Pani sobie popatrzy, poczyta, pomysli i da mi odpowiedz.

Tu dla milej Pani adres xxxx

Z gory w imieniu forumowiczow, zagubionych w oparach audiofilizmu jak dzieci we mgle, pozdrawienia Jarek z Legionowa,

a co mi tam moj tel. xxxxx

Ps. Oczywiscie jak Pani nie wyrazi zgody na umieszczanie audycji no to kaszanka

->kaszanka7

napisz jaką wielkość miał plik mp3 z ostatnią audycją, bo za każdym razem miałem niekompletną wersję.

Największy plik jaki zassałem miał ponad 84MB i audycja skończyła się w trakcie utworu z płytki Primus - Brown Album

Profil - bywaly pliki ponad 90Mb - ale poczytaj temat bo moze sie okazac ze nie znajdziesz nawet 90kB hehe.

Oj sorki - jestem dobrej mysli ;)

->kaszanka7

Nie zbywaj mnie :-)) i podaj konkretną wielkość pliku mp3 z ostatniej audycji, bo go mam tylko nie cały. (84,017MB) Nie chcesz tu, napisz mi na priv. I nie przejmuj się, sprawa ma charakter marginalny a radio jazz zapewne dąży do zwiększania liczby słuchaczy :-)

Ja nie wiem czy ja po chinsku pisze - panowie przeczytajcie sobie temacik w calosci - jak bedzie zgoda z radia Jazz to plik bedzie na sieci, a mial, ten ostatni cos ponad 90 Mb.

Pozdrawiam kaszanka7

Ps. Czy wy mowicie o audycji o kolumienkach Harpia - ciekawe, jak tak, to cos sie dzieje dziwnego, bo raz jest, a raz go nie ma.

A może Radio Jazz boi się krytyki "audiofilskich" audycji na naszym forum ? Bo jak na razie to prowadzący sprawiają wrażenie trochę nie przygotowanych do prowadzenia programu.Gdyby nie goście i pytania od słuchaczy to byłby dramat :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.