Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam paska napedowego Thorensa TD280

sambi

Rekomendowane odpowiedzi

W Polsce paskami do Thorensów handluje chyba RCM... Jak do nich napisałem , że potzrebuję pasek do TD 318tki to odpisali, ze jest .... 90,00zl/sztukę. :-) Na ebay z kolei znalazlem gościa w Portugalii, który mi wysłal takie paski za 60,00zł - 15,00EU....

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

>Sambi

Zerknij tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to jest ta aukcja.

Pozdrawiam Krzysztof

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

Dziekuje za porade. Chyba wybiore sie na Wolumen, ale sam chcialbym wiedziec jak dlugi ma byc ten pasek.

Problem tkwi w tym, ze kupilem Thorensa w "idealnym stanie" na Allegro i niestety nie byl on w takim idealnym stanie gdyz po pierwsze nie mial jednej nozki, po drugie pasek mu spadal i zeby trzymal obroty trzeba go bylo rozkrecic paluchem (niby bardzo audiofilskie ale nie dziekuje). Koniec koncow odeslalem go, ale facet po rozpakowaniu twierdzi ze nie ma paska napedowego. Dziwne bo trzy razy sprawdzalem czy go zapakowalem. Zostawilem go nalozonego na talerz napedowy. Jakkolwiek skoro on twierdzi ze nie ma to nie ma i chyba mu odkupie ten pasek bo widze ze zaczyna krecic mocno z oddaniem pieniedzy.

kotbury, 28 Lis 2005, 11:50

>jJezeli bedziesz znał długość paska, to można kupic w Wawie na Wolumenie, buda 51, Bajan, czy jakoś

>takoś ta firma sie nazywa, koszt to 10 - 15pln.

A sądzisz, że w tygodniu są czynni, czy tylko na weekendy ??

Oddał całą sume jaką wpłaciłem łacznie z kosztami wysyłki. Wnoszę po tym, że chyba nie chce juz tego poaska, bo powiedziałem mu żeby potrącił sobie 20 pln na koszt paska. Muszę to chyba wyjaśnić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.