Skocz do zawartości
IGNORED

Zaproszenie - Sound Art

Sławek L

Rekomendowane odpowiedzi

W sobotę 3. 12. 2005 firma SOUND ART, otwiera oficjalnie salon odsłuchowy w Warszawie, przy ul.Zamoyskiego 26. Na otwarciu będą tylko zaproszeni goście.Natomiast w następne soboty ( 10 i 17 grudnia w tym roku),

oraz od stycznia 2006 (w godzinach od 12.00 do 19.00) we wszystkie soboty, zapraszamy tych, którzy chcą obejrzeć, posłuchać i kupić nasze produkty.

Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych.

https://www.audiostereo.pl/topic/22857-zaproszenie-sound-art/

Witam Pana Panie Sławku. Cieszę się, że Klub już rusza :) Urządzenia SoundArrtu w większości znam. Ale bardzo ciekaw jestem wystroju wnętrza :) Bardziej w kierunku zachowawczego Swinga, postmodernistycznego Jazza, czy futurystycznego Ragtime?

Pozdr. serdecznie.

Byłem dzisiaj na inauguracji Klubu SoundArtu :)

Już po wyjściu z samochodu wiedziałem, że to będzie fajne miejsce :) Tam powietrze pachnie... czekoladą. Obok jest fabryka Wedla :)

Jestem pod dużym wrażeniem samego klubu. Bardzo ciekawie zaaranżowane pomieszczenie o dużej powierzchni i kubaturze, ze sceną. Było około 25 osób, w tym Panowie redaktorzy z HFiM, przedstawiciele polskich producentów oraz dystrybutorów. I odbył się ... KONCERT! Piosenka autorska, nawet publiczność pośpiewała. A potem poczęstunek i rozmowy :) Poznałem osobiście kolejnych forumowiczów, któych serdecznie pozdrawiam :)

Zachęcam do odwiedzenia Klubu za tydzień. Naprawdę warto.

Ja również zawitałem do nowej siedziby klubu firmowanej przez sound art. Miejsce samo w sobie jest rewelacyjne...wysokośc ponad 4,5 m a wielkość to 60 m2 ( tak na oko)...tylko czasami odgłosy z Zamojskiego ( tramwaje i takie tam). Dla prawdziwych kolumn ( slusznych rozmiarów ktore sie nie mieszcza sie w normalnych mieszkankach) jest to idealne miejsce do odsluchów ...bez odbić z dużą przestrzenia. Aktualnie grają kolumny A.D.A.M.

Jednym słowem fajne miejsce

Pozdr

Może tu kolega znajdzie jakiś prototyp zakurzony?

Stolik Stand Art STO

Kupię stolik Stand Arta w dobrej cenie, NIE musi być w bardzo dobrym stanie!!

kontakt: [email protected]

ogłoszenie dodano: 26-11-2005

Ponieważ udało mi sie namówic Sylwka na udostępnienie swojego salonu na miły wieczór proponuje spotkac sie 17 Grudnia 2005 w sobotę pomiędzy 16-20 w celu posłuchania dobrej muzyki w pomieszczeniu, które dla dużych kolumn może byc idealnym miejscem. Szczególne zaproszenie dla 'Kliki Warszawskiej" ;-D

P

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.