Skocz do zawartości
IGNORED

RADIO JAZZ 20 XI 2005

kaszanka7

Rekomendowane odpowiedzi

Czy sa zainteresowani - czy w dobie mozliwosci sluchania przez internet brak.

Czy ktos wie co sie dzialo przez ostatnie kilkadziesiat godzin z forum???????

Pozdrawiam kaszanka7

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

https://www.audiostereo.pl/topic/22701-radio-jazz-20-xi-2005/

Witam!

Myślę, że na pewno są zainteresowani. Ja miałem nadzieję, że już będzie do ściągnięcia:-)

Co się działo z forum, nie wiem ale też nie mogłem się połączyć.

Kiedy będzie kolejna audycja?

Pozdr.

Ostatnio jestem mocno zawalony robota i jestem czesciej w pracy niz w domciu, ale postaram sie dzis wrzucic - dam znac jak bedzie - Michal moze wywal stara audycje

pozdrawiam kaszanka7

Jaki był temat ostatniej audycji ? Czy refleksje po Audio Show ? Bo ja się trochę pogubiłem, ściągałem którąś w ostatnim dniu przed udostepnieniem nowej i sciagnęło się "coś" o wielkości 216 KB (tak kilo) z dziwną treścią. Nie wiem czy to urywek nowego programu czy jakaś cząstka starego. BTW te pliki dziwnie się ściągają - downloader Opery kończy na 99% komunikując błąd a wget (unixowy odpowiednik flashgeta, getrighta) za kazdym razem musi kilkakrotnie wznawiać polaczenie.

Juz kilka osob pisalo ze trzeba sobie darowac opere i zgrywac inna przegladarka - audycja jest poswiecona wzmac. firmy STRUSS - rozmowa z tworca tych wzmakow.

Nieprecyzyjnie się wyraziłem, chodzi mi o temat przedostatniej, tej sprzed tygodnia, bo rozumiem, ze Struss to przedwczoraj, tak ? Nie chciałbym wskutek swojej pomyłki przeoczyć jakiejś audycji. Operą ściągałem tylko tę pierwszą, nastepne już wgetem ale jak pisze, za każdym razem kilkakrotnie musi on wznawiać połączenie, moim zdaniem to dziwne.

Wlasnie zgrywam audycje na Maczka - mysle ze ok. 22 bedzie gotowa, a potem to juz tylko 100 MB na serwerek trzeba wrzucic - dzis z milym zaskoczeniem stwierdzam ze mam calkiem dobre polaczenie na laczach ok. 70kb/s jak na FTP to chyba calkiem calkiem, ale oczywiscie to do 22 moze sie zmienic ;)

Jak audycja bedzie na sieci dostepna to dam znac.

pozdrawiam kaszanka7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.