Skocz do zawartości
IGNORED

CDR-770 Philips CD Audio Recorder

niespokojny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Prośba o światłe porady, schemat i sewisówkę .

Jutro jestem umówiony na odbiór CDr-770 został przywieziony z Zachodu bez górnej pokrywy wyświetlacz świeci

szuflada się wysuwa a dalej nic nie wiem, mam prośbę jaka może być cena nowego lasera do tego modelu bo lepiej być przygotowanym na najgorsze a potem co najwyżej się miło rozczarować .

Informacja dla budujących własne wzmacniacze mikrofonowe jest w tej chwili dostępny na rynku bardzo dobry

scalak INA103 [3Hz-300MHz(dane producenta)].

Pozdrawiam

Piotr

https://www.audiostereo.pl/topic/22498-cdr-770-philips-cd-audio-recorder/

Dziękuję

W tej chwili wyciągnąłeś mnie z g.... w które bym wdepnął jutro po godzinie dwunastej płacąc 50 zł w tak zwane

ciemno ale bieda czasem bywa powodem szaleństwa na co więc polować co mi radzisz nagrywarka jest poprostu

w tej chwili niezbędna w chacie, albo zmienię kolejność i konfigurację sprzętową [znowu ten cholerny Philips, Boże Ty mój jak ja go nie lubię] i DCC 170 [w pełni sprawny bo już mam dwa trupy o tym symbolu a cmentarza nie chcę zakladać] lub stacjonarny DCC-900 i nagrywarka komputerowa i mam wtedy na końcu nagranie cyfrowe

w miarę wysokiej jakości.

Pozdrawiam

Piotr

Niespokojny, jeżeli jesteś w stanie skombinować sobie laser do Pioneera PDR 04 to Ci go wyślę. Poza laserem wszystko sprawne. A ten Philips to istotnie nic ciekawego, ale i tak z Philipsów nie jest najgorszy, tyle że najstarszy i potencjalnie najmocniej wyeksploatowany.

Do McGYVER-a

Masz rację

Ile trzeba zapłacić a laser ściągnę nawet z samego piekła nie chcę Zbyszkowi robić zbieraniny dziadostwa sprzęt

dla koczownika UHER sprzęt stacjonarny Pioneer i żadnej tandety był przez trzy dni w domu reporterski Marantz

trójgłowicowy a On go najzwyczajniej w świecie olał twierdząc że rzeczywiście świetny ma funkcje których Cr- nie ma ale jest wyjątkowo w porównaniu z Cr-240 w obsłudze upierdliwy [dla wyjaśnienia Marantz był za darmo].

Jutro pomimo przeciwskazań lekarza idzie pod Halę Targową na Grzegórzkach aby pomóc zupełnie nieznajomemu w sprzedaży wzmacniacza lampowego o potwornej mocy, służaćego kiedyś do nagłaśniania

stadionu piłkarskiego i jak znam życie to wyda ostatnie grosze na jeszcze jedne słuchawki od jakiegoś bezdomnego biedaczyny [wygrzebane jak zwykle z pojemnika na śmieci] .Rano będziemy wiedzieli na jakich jest to zbudowane lampach w porze obiadowej damy Tobie znać .

pozdrawiam

Piotr

Ile trzeba zapłacić? Nic nie trzeba, wyślij mi mailem adres, ale nie wcześniej niż w poniedziałek rano, to zapakuję Pioneera i wyślę na Twój koszt. Mnie on tylko zajmuje miejsce. A przy okazji wizyty w owym piekle po lasery może uda się ściągnąć również jeden dla mnie za rozsądną cenę? Chciałbym ożywić również Pioneera PDR 05 który stoi na szafie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.