Skocz do zawartości
IGNORED

eBay - zaraz mnie cos trafi...

lete

Rekomendowane odpowiedzi

Interfejs rejestracji na eBay.pl jest wprost tragiczny!!!

Chyba z 12 raz probuje zarejestrowac tam konto i za kazdym razem, po prawidlowym wypelnieniu formularza otrzymuje komunikat "Błąd. Rejestracja nie potwierdzona"... I zabawa zaczyna sie od nowa... Nie jest istotne, jakie dane wprowadzam - sa poprawne, a komunikat zawsze ten sam...

Gdyby chociaz byla informacja w tym komunikacie, dlaczego to nie dziala i z jakiej przyczyny nie chce potwierdzic rejestracji? Ma ktos pomysl, w jaki sposob przebic sie przez rejestracje? Wyglada to praktycznie tak, jakby eBay.pl zupelnie nie zyl, a ten serwis nasze chlopaki powiesili wylacznie po to, aby miec jakas robote przy tym... Totalnie nikt tam nie dba, jak to chodzi, jakie komunikaty wyswietla, jaki jest interfejs. Tragedia!

Jak sie zarejestrowac, bo ja juz trace cierpliwosc...

Watek zalozylem, bo nie znalazlem takiego opisu przebrniecia przez rejestracje w innych traktujacych o tym ustrojstwie (eBay.pl).

Chce korzystac z eBay z prostego faktu - przed chwila znow ktos "zwinal" mi sprzed nosa z Allegro wzmacniacz, ktory sobie upatrzylem... Oczywiscie aukcja zamknieta, oferty odwolane, a Marantz PM 80 sprzedany poza allegro... To juz kolejny raz - mam dosyc, zwlaszcza ze ceny sa kosmiczne...

Pozdrawiam,

Lete

https://www.audiostereo.pl/topic/22419-ebay-zaraz-mnie-cos-trafi/

>lete - napaliles sie na wzmaki marantza z powodu peanow na tym forum? jesli tak, nie zaluj - pm80 (mialem to wiem) to cieple kluchy....szukaj wzmaka z firmy, ktora je robi dobrze - marantz to nie jest producent dobrych wzmakow... co innego CD, te stare :)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

puchatek czy PM 80 to cieple kluchy czy nie zalezy od konfiguracji - to ze go zamuliles to Twoj problem - ale nie opowiadaj bzdur ze Marantz robi kiepskie wzmaki bo firma ma w ofercie sprzet z roznej polki - zapytaj Jazza jak gra jego klocek a ma sie gosc czym pochwalic

slyszalem wiele zamulonych klockow ale na pewno nie PM 80 - to taka sama bzdura jak texty elfana o PMA 1560 ktory potrafil przekonac ze tak naprawde go nie sluchal abo... znow zawinila konfiguracja...

disocmaniac czy ja napisałem gdzies ze jest przymulony PMA1560??człowieku zastanów sie troche nad tym co piszesz,powiem szczeze ze nie chce mi sie juz z tobą dyskutowac po tym co ostatnio wypisujesz(watek o referencjach marantza...),ale takie teksty to sobie naprawde daruj.....Dla twojej wiadomosci ja słuchałem tego wzmaka i porównywałem do mojego,i tak wypadł jak wypadł,twoim zdaniem jest to charakter coplanda,wiec tak do tego podchodziłem,ze bedzie tak samo albo lepiej,Copland ma charakter podobny do pma 1560 ale tylko charakter,nic poza tym.....tak wiec dopasowanie reszty znów nie było takie złe....A teksty o tym ze mozliwe ze tego wzmacniacza nie słuchałem itd pozostawie bez komentarza....ja wiem juz co powiedz bo pewnie sie znów powtórzysz jak zwykle,wiec juz nie bede na to odpowiadał....

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

elfan a czy ja gdzies napisalem ze ty uwazasz ze PMA 1560 jest przymulony??? poczytaj dobrze... napisales ze nie ma kopa i nie ma basu jak dobrze pamietam dodajac ze jest jasny a nie przymulony - wszyscy posiadacze PMA 1560 sadza cos zupelnie innego... jasny na pewno ale ze sporym basem wbrew temu co napisales i ma naprawde sporego kopa... 150 watt do 60 watt Coplanda...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

zyzio masz racje ale nie w przypadku CSA 8

elfan przeczytalem raz jeszcze opinie - piszesz ze bas jest efekciarski bez neutralnosci - nie wiem czy jest efekciarski ale ten piec ma spory bas i bardzo nisko schodzi to fakt co do sceny i ilosci powietrza: scena jest niezla a ilosc powietrza w duzej mierze zalezy od reszty systemu - przyjmijmy wiec ze w twoim systemie sie nie sprawdzil i zakonczmy ten spor ok???

Copland w tej konfiguracji okazal sie lepszy ale recze ci ze w wielu innych okazalby sie gorszy - jednym slowem masz szczescie...

moze tak zostac???

tak disco tak pewnie....:D tak oceniaj sprzet który jest dynamiczniejszy...to mi przypomina pewnego kolesia z media markt jak sie wypytywał o amplituner,ze ponoc czym wiecej wat to jest głosniej i dynamiczniej.....:D.teraz popisałes sie fachowoscia...:D:D:D odnosnie basu w pma 1560,według ciebie jak napisałem ze skopał go mój wzmak neutralnym basem i naturalnym to oznacza ze ma basu wiecej??dziwna interpretacja...basu na 1 wrazenie ma mniej od pma 1560 z tym ze potem wszystko wychodzi w "praniu".

I nie dyskutował wiecej nie bede,wiem ze to bez sensu,jak napisałem wczesniej,nie odpowiadam wiecej,ja wiem poprostu swoje.

"Copland w tej konfiguracji okazal sie lepszy ale recze ci ze w wielu innych okazalby sie gorszy - jednym slowem masz szczescie...

moze tak zostac???"

tak!,mzoe tak zostac,jak najbardziej,moze nawet w 100 systemach byc słaby ale u mnie jest lepszy,wydaje mi sie ze tak powinno byc,a nie na odwrót:)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

oczywiscie lete a nie leta:):):)

elfan ciesze sie ze doszlismy do porozumienia - i co dalo sie????

pozdrawiam

ps jakbys znalazl chwilke czasu na odsluch byloby to mile - mysle ze warto

jak masz jakies watpliwosci to zobacz jak ukladaja sie moje audiofilskie spory z Avatarem - ma inne przekonania a jednak razem chodzimy na odsluchy i zawsze jest ciekaw mojej opinii - prawde mowiac to ja go wciagnalem w cala ta zabawe a on mnie w komputery (jest informatykiem w MIcrosofcie) wiec jest remis - a swoja droga chlop sie szybko uczy - znamy sie jakies 5 lat... Przemo pozdrowionka:):):):)

Jeśli masz kartę kredytową, zarejestruj się np. na www.ebay.co.uk. Karta będzie potrzebna do weryfikacji. Konto założone w "cywilizywanym" ebayu (.com, .co.uk czy .de) będzie działać na wszystkich pozostałych, w tym .pl

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Co do sprzetu i allegro... To czasem az boje sie juz odezwac i zapytac o cokolwiek, bo za chwile okazuje sie, ze klocek o ktorego pytalem drozeje w iscie marsjanskiej skali ;-)

Ow denon pm 80 zostal wystawiony na allegro wczoraj i do dzis nie bylo specjalnie wiele ofert, poza jedna, mimo iz cena wynosila 699 zl... Zadalem w jednym z watkow pytanie o ten wzmacniacz i po chwili zalicytowalem - w ciagu kolejnych 10 minut bylem przelicytowany mimo podwyzszania oferty i to doslownie PIECIOKROTNIE!

Ktos sie naczytal audiostereo.pl i widocznie "przykleil" sie do mojego wyboru i licytowal w kilka sekund po mnie jeszcze kilka razy, wciskajac w przegladarce F5 (nabil prawie 300 odswiezen strony - zliczone jako odwiedziny).

Po chwili okazalo sie, ze przedmiot sprzedany... Czyli ktos sie naprawde napalil i postanowil jednak nie licytowac, a wyrwac mi tego klocka "z gardla", pomimo ze do konca aukcji zostalo... 13 dni!!!

Podejrzewam, ze sprzedajacy dostal za niego przynajmniej 1000 zl... A zaczelo sie od 699 i po moim poscie tutaj w 10 minut sprzetu juz nie bylo ;-)

Obrazam sie na Was - juz nie bede pytal wprost, a jedynie w podtekscie ;p

Ps.

Co do eBay.pl to komunikat mam wyrazny - Błąd. Rejestracja nie potwierdzona. (wyglada wiec na to, ze nawet nie zarejestrowal danych z formularza, bo gdyby tak bylo, to przeciez komunikat by brzmial inaczej, a nie ze blad... Przeciez nigdy nie udalo mi sie zarejestrowac na ebay.pl, zatem zadnego automatycznego listu wymagajacego potwierdzenia nie moglem wygenerowac). To cos z interfejsem - glupieje, kiedy otrzymuje dane, ktore juz kiedys probowalem podac przy rejestracji - bezskutecznie. O dziwo, inne dane tez nie przechodza (zmieniam nazwisko, mail, adres, etc. - ciagle nic.).

Pozdrawiam,

Lete

>lete Maxthon ma taki dodatek, ktory moze automatycznie wypelniac formularze, wystarczy raz wpisac dane i potem juz wszystko odbywa sie szybko, m.in. wlasnie na takie sytuacje to sie przydaje. polecam

...oczywiscie chodzilo o Marantz PM 80 (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ).... ;-) Eh...

Pozdrawiam,

Lete

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.