Skocz do zawartości
IGNORED

Jennifer Lopez - co polecacie z CD??????

Qupa

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zainteresowalem sie ta artystka po obejrzeniu kryminalu w ktorym grala glowna role. Znam takze jej teledyski w tym jak tanczy przed komisja z Idola i jak sie rozbiera przed kamera w internecie. Jakie plyty jej polecacie? Ktora plyta J.Lo jest wszym zdaniem najlepsza i dlaczego. Czym sie roznia od na przyklad Kayli Minoge, Britney Spears, Madonny czy Christiny Aquilera. Ktora z nich wolicie? Ja po obejrzeniu wszystkich wiele razy najbardziej wole Jennifer LO. To jest bardzo seksy kobitka i na dodatek ma swietny glos. Zadnego pojekiwania jak Urszula czy wycia jak Beata Kozidrak. Duzo lepszy poziom wykonania. Czy jej ostatnia plyta jest najlepsza? Na okladce siedzi na podlodze. Kosztuje 59zl.

https://www.audiostereo.pl/topic/21683-jennifer-lopez-co-polecacie-z-cd/

Chyba was po...! Kajli jest zgrabniejsza?! Ona ma 156 i ladna buzie - wszystko o Kajli. Jennifer ma fantastyczna dupe i kapitalna twarz. Poza tym niezle tanczy i porusza sie na scenie. Co do buforow to takze nie ma czego sie wstydzic. Jaennifer is cool!

ok ok spokojnie, z ta kajli to przegialem, torche zbyt rachityczna to fakt, ale jednak zgrabna.

lopez - tylek jest, ale gdzie piersi? ona ma malutkie piersi w stosunku do posladkow. ta dysproporcja mi sie wlasnie nie podoba

Cudze chwalicie, swego nie znacie. Tymczasem mamy własne rodzynki, artystki sięgające wyżyn sztuki. Taka Doda, Mandaryna, Tatiana Okupnik. Zasatnawiam się co z Shazzą... No istne skarby kultury narodowej, a wy tu o tyłku J LO. itp.

Papkin, jak nie widziales filmow z Jennifer to malo wiesz o zyciu. Jest taki, poszukaj sobie w internecie, co do malej miesciny przyjezdza samochodem mlody chloptas, widzi ja na ulicy, oferuje, ze ja podwiezie do domu. Jennifer jest jak smagla indianka ale wtedy jeszcze berdzo szczupla by nie powiedziec chuda. To stary film. No i tam w domu on sie strasznia na nia napala a ona na niego. Dochodzi do aktu bara-bara i nagle zjawia sie maz Jennifer. Staraszna bijatyka itd. Ale to nie jest wazne. Wazne, ze takiej drugiej dziewczyny na swiecie nie ma. Mowie ci zobacz ten film a zobaczysz co jest warta. Cale spocone cialo, braz skory, i ta indianska twarz - JL ma troche krwi indianskiej. Znakomity film. Zdjecia to przy tym nic. Mam nagrany jeden jej koncert w Meksyku dla tysiecy ludzi. Szal na widowni i Jennifer spiewa znakomicie. Zaden tam cienki glosik. Az szkoda, ze to tylko fragmenty i jedna godzina. Jakbys to zobaczyl to bys takze chcial plyte. Rozkrecic trzeba sprzet na ful i jest bajkowo. Kajli tylko chowa sie oprawa i dekoracjami. Jej glosik to dopiero kit. Choc faktycznie mozna na nia popatrzec. Mandaryna to tirowka i tyle. Nie ma co porownywac z Jannifer czy Kajli.

A ja lubię Lopez za to jedno zdjęcie...hmm... choć może powinienem być raczej wdzięczny artyście fotografikowi, który tak pięknie J.LO 'zdjął'?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A Kajli Minóg to lubię za to zdjęcie! Prawda, że estetyczne?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Natomiast w kwestich ściśle 'artystycznych' to wolę muzykę np. tej Pani.

pozdrowienia dla wszystkich.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Te fotografie wyraznie ukladaja sie w pewna sekwencje. Po ostatniej, nie pozostawiajacej juz zadnych mozliwosci kulminacja musi byc ta artystka:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jennifer Loper jest o niebo lepsza aktorka jak piosenkarka. Muzyke robi plytką i prymitywna raczej dla teenagerow ale w filmach grala po boku Nicka Nolte i Seanna Penna w kilku naprawde dobrych produkcjach.

Ja też ją wolę, a raczej wolałem jako aktorkę niż pieśniarkę, ale szołbiznes wciąga...

Poza tym ma krzywe nogi, tak samo jak Aguilera! Zawsze zręcznie uda je sfotografować, tak aby pokazać tylko same zalety.

Roger Waters też nie umie śpiewać, a czasem wyda jakąś audiofilską płytę ;-) , a czy o J.Lo. można to samo powiedzieć?

Krzywe nogi nie sa zle, zwlaszcza jesli towarzysza milej buzi, wtedy jest to takie rozbrajajace, przemile. Nawet warto je wtedy pokazac.

A Waters, nie dosc, ze nie potrafi spiewac, to nie potrafi rowniez komponowac, co jest gorsze niz przypadek Lopez, ale to jeszcze nic, najgorsza jest ta geba, ktora sobie doprawil, nieznosna po prostu.

Kulka, ciesze sie ze sa u nas jeszcze znawcy piekna i kobiet na poziomie. Lopez nie ma krzywych nog a jezeli lekko specjalne to tylko dobrze. Kocham Jennifer! Muze robi takze niezla. Waters - nie rozsmieszjacie mnie dziadkami spod budki z piwem. Obejrzalem go sobie. Niezly dyngol. Kto by nie chcial znalezc sie miedzy nogami Jennifer raka w gore. Nie widze. Prosze bardzo!!!

HeHe

Jakby do czegoś miało dojść, to ja oczywiscie też wybiorę Lopez, a nie Watersa ;-)

Nie chcę tu ranić niczyich gorących uczuć do J.Lo. , ale jej muzyka to nie moje rejony, a jej wygląd przynajmniej od pasa w dół jest stanowczo przereklamowany we wszystkich mediach (różne takie plebiscyty) i skoro jest to osoba publiczna zarabiająca kasę śpiewem i ciałem, to mam prawo wyrażać swoją opinię o jej "walorach".

Przepraszam za dosadne okreslenie ale musi ono pasc - Lopez nie jest ladnie zbudowana kobieta. To po prostu typowa dupiata latynoska, one wszystkie maja taka budowe. Taka konstytucja cielesna. Tak jak nie ma ladnych Eskimosek nie ma i zgrabnych latynosek.

Jak wyglada jest jedno i jaka muzyke robi, to drugie. Dla mnie ten jej przeboj Get right brzmi jako auaaaaaa kikiki aiaaaaa! auaaaaaa kikiki aiaaaaa! auaaaaaa kikiki aiaaaaa! auaaaaaa kikiki aiaaaaa! auaaaaaa kikiki aiaaaaa! auaaaaaa kikiki aiaaaaa! auaaaaaa kikiki aiaaaaa! auaaaaaa kikiki aiaaaaa!

Gdyby niemiala atrakcyjne dupsko, nikt by jej niedal szans na "spiewanie". Dla tego zdecydowanie preferuje ja ogladac jak sluchac.

>dudivan

Już chchciałem napisać, że co z Ciebie za patriota?! wolisz latynoskie gwiazdki, niź nasze Mandarynki.

A jednak dostrzegłeś drobne niedociągnięcia.

Czy to prawda, że Chinki mają w poprzek? ;-)

Ogólnie rzecz biorąc J.Lo. nie jest oczywiście brzydką kobietą, gdybym spotkał ją na ulicy, to oglądając się do tyłu wyrżnąłbym pewnie w jaką latarnię, ale mając do wyboru dziesiątki różnych innych niewiast patrzących na mnie z ekranu bądź okładek kolorowych staje się wybredny.

Poza tym mam lekkiego bzika na punkcie damskich nóg 8-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.