Skocz do zawartości
IGNORED

Koszulki ochronne na vinyle jaka folia.

Momok

Rekomendowane odpowiedzi

Są super, przy okazji: można sobie wybrać na zwykły winylek, lub na doubla. Na tłuściocha, typu koncert Wings, Santany lub ELP - też ma.

a na boxy grubosci 1.5-3cm?

a na boxy grubosci 1.5-3cm?

Płyty, których tytuły przytoczyłem - mają tak ~ 1.3, 1- 6. Zależy od stopnia rozdyźdania!:-)

Wiem, o co Ci biega.

Niestety, moje koncerty Jarretta - są bez folii. Za to w bezpiecznym miejscu:)

Ale - zapytam w niedzielę.

Ja kupowałem przez lata u gościa z Polski (Ramadus??? - nie pamiętam).

Ze dwa lata temu odkryłem "u siebie" typa: 50 solidnych sztuk za 10€.

Są super, przy okazji: można sobie wybrać na zwykły winylek, lub na doubla. Na tłuściocha, typu koncert Wings, Santany lub ELP - też ma.

Ładnie, solidnie wykonane i przylega cudnie:-)

Bo kondonek - musi się trzymać!:

PS - przypomniałem sobie połowicznie: u Ramadusa to te folijki wewnętrzne. Znakomite, super świetne. Do dziś gdzieś leży paczka w Krakowie, tylko nie mam kiedy wziąć. Te - naprawdę polecam.

A skąd te zewnętrzne brałem, psiakość?:(

Sprawdzę i napiszę.

Pozdro, pokręceni!:-)

Jacek.

NO, daj znać. Sam bym chętnie kupił trochę zewnętrznych ale takie gdzie obecne grubaśne (1-2LP) reedycje wszelkiej maści się spokojnie zmieszczą bez "wciskania" ;)

NO, daj znać. Sam bym chętnie kupił trochę zewnętrznych ale takie gdzie obecne grubaśne (1-2LP) reedycje wszelkiej maści się spokojnie zmieszczą bez "wciskania" ;)

No, właśnie... Dzisiejsze reedycje to same opasy. Ja mam takich mało, bo nie lubię co dwa kawały do gramofonu lecieć, coby łobrócić.

Wolę moje stare chudziaki, z ówczesnych lat.

Zapytam, Adasiu i reszto Fumfli Winylowych!:-)

Ale dopiero w niedzielę.

Gdy dożyję, bo tu 38 stopni. Aże piwo nie wchodzi:(

A! Jeszcze coś!

Znajdę namiary gostka, ale to już Wy sobie kupicie. Jam nie handlarz!

(Chyba, żeby jakaś pieruńsko okazja, jak Gustlik rzekł):-)

Te koszulki 33x33 mieszczą największe wydania aktualne 2LP 180 czy nawet 200g gatefold z dodatkami i jeszcze zapasik zostaje :-) wziąłem od gościa 2 pakiety żeby był zapas i wsadzam w nie też pojedyncze LP, troszkę przyduże ale mnie to nie boli, ważne że te wszystkie uciskane kobyły przepakowałem w luźniejsze koszulki.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Te są też bardzo dobre:

Ukryta Zawartość

od dwóch lat kupuje tylko takie i są bardzo w porządku. Pasują zarówno do pojedynczych okładek jak też to gatefold. Folia gruba ale bardzo przejrzysta, zgrzewy solidne. Za taką cenę naprawdę OK.

Ukryta Zawartość

Te są też bardzo dobre:

Ukryta Zawartość

od dwóch lat kupuje tylko takie i są bardzo w porządku. Pasują zarówno do pojedynczych okładek jak też to gatefold. Folia gruba ale bardzo przejrzysta, zgrzewy solidne. Za taką cenę naprawdę OK.

Tylko te Twoje kosztują 45 pln za 50 szt. a te które mi się udało znaleźć i są bardzo dobre, grube i przezroczyste - no może to nie jest 100% transparentność ale za tę cenę to spokojnie biorę - 29 pln za 100 szt :-) grubość: 0,1my (100mikronów) !!!

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.