Skocz do zawartości
IGNORED

Kable Wyrewizard (by Nordost)???

raudio81

Rekomendowane odpowiedzi

WItam..

Proszę o opinie na temat kabli z tej serii...chodzi mi głównie o głośnikowy Dreamcaster i Interkonekt Enchentress,których to z radością (po AQ Type 6 v.2) używam ;)

Jestem ciekaw jakie macie odczucia?

pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/21514-kable-wyrewizard-by-nordost/

Jest to dość nowy produkt. Szukałem opinii w różnej prasie audio, ale tego jeszcze nie ma za bardzo. Mam IC "8 żyłowy". Bas mocny, szybki, silny, lepszy niż IC DNMa, "lekko" cofnięta średnica i wysokie bez zahamowań. Odnoszę czasami wrażenie, że to dźwięk typu bum-cyk cyk, i przy bezpośredniej przesiadce z DNMa resona pojawia się dziwne wrażenie jakby czegoś brakowało w środku.

• 4 miesiące później...

heh ;) dobre...odświerzam bo jestem ciekaw co myślicie o tym produkcie..taka sobie wymiana spostrzeżeń i tyle..zabawnie to Broda odebrał;) minęło pół roku jak założyłem ten temat i może użytkowników przybyło..pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.