Skocz do zawartości
IGNORED

Bielsko-Biała 1,2,3 XII - wow !

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

Wg Jazz Forum istny festiwal ECM: 1/Stańko i jego "chłopcy" + Manu Katche, potem 2/ABERCROMBIE/JOHNSON/FELDMAN/BARON, na dokładkę 3/Abercrombie/Stańko/Johnson (ciekawe czy lepiej od Wheelera,pewnie tak!)

Na festiwalu także Manfred Eicher ! Może jakie płyty przywiezie.bo tu w Zulu Gula Universal jaja sobie z nas robi.

Jadyma ???

https://www.audiostereo.pl/topic/21302-bielsko-bia%C5%82a-123-xii-wow/
  • 1 miesiąc później...

o matko!

niestety nie będę mógł pojechać. ale jak bedziecie sie widzieć manfredem to dajcie mu jakąś kopię płyty na cdr i powiedzcie, ze niestety nie mogliscie tej płyty dostać w polsce, bo universal....

cholera - szkoda, że mnie tam nie będzie...

No tak.Tylko ECM'owskie wiarusy odezwały się !

A Bielsko - Białych proszę o polecenie hotelu. Ostatnim razem kilka lat temu zostałem w nocy pogryziony przez robactwo Rzecz jasna nie zapłaciłem za nocleg (secesyjny budynek, parking obok hotelu=lekki zjazd poniżej poziomu parteru).

>W Bielsku jest syf z hotelami. Polecam raczej okolice.

Ostatnio spałem w Hotelu Papuga,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Polecam, fajny basen i sauna.

Ukryta Zawartość

Czy ktoś wie o ewentualnych innych koncertach Manu Katche w Polsce? Chciałbym go usłyszeć w jego najnowszym solowym repertuarze - szczególnie gdyby grał z naszym 'okrojonym' Simple Acoustic Trio (tak jak na płycie 'neighbour').

Ktoś z Was posiada dokładniejsze informacje?

Szczerze mówiąc Katche mnie w ogóle nie interesuje. Jest nasłabszym ogniwem na przez siebie firmowanej płycie Neighbourhood. Gwiazdą tego party jest przeeeeeeznakomity Wasilewski.

• 11 miesięcy później...

A czy na tegoroczna edycję festiwalu ktos się z Was wybiera?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

chick

Czy w okolicach Cieszyna i Ustronia panuje jeszcze ta grypa jelitowa? Bo byłem miesiąc temu i źle się to skończyło.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Chyba już przeszło. Słabe osobniki wyginęły, a mocne takie jak Ja męczą się nadal. Pisze właśnie seqel Kurka pt "Grypa szaleje na podbeskidziu, czyli sraczka kontratakuje". Często ostatnio bywałem w Bielsku i żyję

Nie siedzę w temacie, ale na waszym miejscu-jeśli bedziecie samochodem, to zanocowałbym w Szczyrku. 20 min jazdy z Bielska- góry i piękne widoki. Kwatery o tej porze roku powinny być tanie jak barszcz. A jest tam pensjonatów, hotelików, kwater od groma. Ceny od 20 zeta za pokój z łazienką. A jak zima nie sfiksuje, to i na nartach poszusować można przed koncertami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.