Skocz do zawartości
IGNORED

zaczynam nowe życie

BeerfaN

Rekomendowane odpowiedzi

Gratuluje i życze wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia:) Coś czuje,że za jakiś czas przybędzie nam nowy kolega lub koleżanka;D

Niestety przyjechać nie mogę czego bardzo żałuje:(

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Witaj!

Gratuluje, ale też współczuje kobiety sie zmieniają po pieczątce!

Ja bronie sie przed tym kilka lat, ale też sie to zbliza...

To co do tej pory mogło być w zwiazku wykorzystane przeciwko Tobie, teraz napewno bedzie wykorzystane przeciwko Tobie!

Życzę CI wszystkiego czego sam sobie zyczysz!!!

Pozdrawiam!

Oczywiscie caly sprzet, ktory posiadasz, od tego momentu staje sie niepotrzebny z uzytecznego i estetycznego punktu widzenia, na dodatek traci jakikolwiek potencjal rozwojowy wskutek naglego przekierowania srodkow finansowych w inne rejony. Od oskomy tylko zeby bola, wiec rozdaj klocki wsrod kolegow z forum, tych, ktorzy sa najmilsi, bo zlozyli ci zyczenia. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia !

superpiki,

jestes w bledzie a zmylily cie pozory. Wesole kolory strojow konduktu, zwawsza nieco muzyka okolicznosciowa. ale mistrz ceremonii ten sam od pogrzebow i nie odwroca od tego smutnego faktu uwagi zlote kajdanki na rekach grzebanych.

Prawie trafiłem, bo przejeżdżałem na rowerze Rechniewskiego dzisiaj koło 12-tej i z powrotem koło 17-tej. A między 14 a 15-tą piłem piwo w Angelice w Falenicy - bez specjalnej okazji, czyli za zdrowie całego świata, czyli BeerFana też! Sto lat! Z jedną żoną oczywiście ;-)

Zbig

Z tym piwem na rowerku to uważaj :-) Ja w kwietniu stałem się ofiarą poprawiania statystyki przez policje. Wracałem sobie późnym wieczorkiem po piwku (no i nie tylko) rowerkiem chodniczkiem i drogę zajechały mi dwie suki, sprawdzili numery rowerku (bo akcja jednak była na kradzione rowery) i na moje nieszczęście chyba cosik jeszcze ode mnie waniało. No i tym sposobem dostałem do wyboru grzywnę lub pół roku na dwa lata w zawiasach. Takie gówno a zostałem przestępcą (chodnik i ulica to droga publiczna, prawo traktuje je jednakowo).

No, ale beerfan jeszcze raz wszystkiego najlepszego!

Ja mimo wszystko nie rozumiem pesymizmu co po niektórych kolegów ;-) Resztę życia spędzisz przy boku ukochanej osoby, z którą, daj Panie Boże ;-) będziesz mógł dzielić wszystkie zainteresowania. Jeśli nawet małżeństwo wymaga jakichś wyrzeczeń, to i tak, przynajmniej ja wybrałbym wspólną drogę, bo samotnie, nawet z najdroższym Hi-Endem w apartamencie życie traci sens.

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze, oby wynikło z niej jeszcze wiele dobrego dla audiofilskiej społeczności ;-)

I love the sound of crashing guitars

->_Cypis_

Dzięki ale nie piję ;-) Ja co prawda nie znalazłem jeszcze swojej ukochanej MissMicke, ale dzielenie różnych, nie tylko audiofilskich zainteresowań przerabiam z rodzinką ;-) Acha, i jeszcze dodam, że dwie osoby o takich samych zainteresowaniach szybko się sobą znudzą, czasem trzeba jakiejś odmiany :-)

I love the sound of crashing guitars

"A wogóle czemu nie na forum - wszak już popołudnie!!"

Nie bedzie juz forum, nie... Firanki zawieś ! Dywany wytrzep ! Kran napraw (co z ciebie za chlop ?) co tak przy tym komputerze wysiadujesz, nie masz nic lepszego do roboty ?

-> dudivan

Widzę, że podzielasz pogląd kilku znanych mi osób (też kiedyś tak uważałem, ale do czasu :), a mianowicie: OSZ!

One Są Złe :D

-> BeerfaN

Także życzę Ci, żebyś na nowej drodze życia nie musiał rezygnować z ulubionych rzeczy :) Gratuluję!

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.