Skocz do zawartości
IGNORED

Quadral Aurum 30 - w wyszukiwarce nic ..

peperoni

Rekomendowane odpowiedzi

Mam gorącą prośbę o jakiekolwiek opinie na temat kolumn Quadral Aurum30.

Cena sklepowa jest dość...pokażna (prawie 6000 PLN) ale da się to kupić sporo taniej.

Nie mam na razie możłiwości tego posłuchać.

Bardzo proszę o opisanie wrażeń z odsłuchu - nie wiem czy warto zadawać sobie olbrzymi trud w szukaniu możliwości odsłuchania...

Widziałem, że tylko VITOP na razie komuś tam sugerował je jako udane - ale nic ponadto.

https://www.audiostereo.pl/topic/21143-quadral-aurum-30-w-wyszukiwarce-nic/

as,

dzięki za wpis. niestety Vulkan są zupełnie inne.

z tego co napisałeś wnioskuję, że uzywasz ich w systemie kina. ja zdecydowanie będe kolumn (monitorów - bo mam małe pomieszczenie - 16m2) uzywał do stereo.

Wtym właśnie kontekście szukam opinii.

cena 2300 za kolumny które w sklepie kosztują 6k wydaje się dość atrakcyjna, tylko, że kolumn nie kupuje się na tej zasadzie. dlatego własnie szukam opinii właśnie o tym konkretnie modelu.

ale widzę że z tym cienko... czyżby nikt tego nie słyszał???

Słucham głównie stereo. Kino domowe czy SACD i DVD-A są tylko dodatkiem.

Co do Quadrali - towar poprostu w Polsce chyba niepopularny. Jeśli chodzi przynajmniej o serię Aurum. Głośnik centralny to oficjalnie 3 taki sprowadzony przez EIC do Polski.

Jak mają kosztować 2300 to może warto się pokusić. Uważaj na aukcje Maxaudio. Jak chcesz to mogę ci moją z nimi korespondencję przesłać na maila ale priva.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.