Skocz do zawartości
IGNORED

Pass Aleph P 1.7 (klon)

veteran

Rekomendowane odpowiedzi

Foksik, fajnie ze zajales sie tranzystorami. Zeby nie przelewac pieniedzy za plytki podwojnie i podwojnie placic za przesylke moze zrobimy tak, ze zrobie to ja a puzniej podesle tobie? Sparowane tranzysotry powedruja do mnie, a ja wrzuce je do paczek.

Z tego co widze w tej chwili jest malo chetnych na kondensatory 1000uF/100V. Minimalna ilosc zamowienia to 120szt. Jezeli tylko osiagniemy wymagany prog - dam znac.

Plytki powinny byc dostepne ok. 20 tego miesiaca ;)

Witam!

Ja rowniez pisze się na :

komplet płytek (pisałem juz wczesniej)

komplet sparowanych tranzystorów

komplet kondensatorow Panasonic oraz ERO

komplet rezystorów

Jesli to mozliwe to prosze o podanie ceny rezystorów:)

>Veteran

Może jakieś zestawienie zamawiających na te kondy, wszyscy widzieliby wtedy ile osób jest chętnych a przede wszystkim jak dużo brakuje do limitu.

Ale to tylko taka propozycja:)

>Veteran

Bardzo proszę o dopisanie mnie do listy chętnych na kondensatory ERO (1 kpl )

>Foksik

Poproszę 1 kpl tranzystorów i mam pytanie czy jest możliwość dopisania także ZTX 550 i ZTX 450 ?

Witam,

Wczeniej pisałem się na komplet płytek ale teraz nachodzš mnie wštpliwoci.

Jestem poczštkujšcy na forum, jeszcze bardziej poczštkujšcy w DIY a o elektronice wiem niewiele. Jednak, tak jak innych, bardzo kusi mnie wizja zrobienia czego, w pewnej mierze, samemu, co jakociš dzwięku przewyższy często dużo droższe klocki. Dlatego chciałbym wiedzieć czy jeli zdecyduję się wzišć udział w zamówieniu to czy będę mógł liczyć na wsparcie bardziej zaawansowanych forumowiczów (aspekty techniczne, odpowiedzi na banalne pytania)? Czy pozostanie mi ignorancja i wymianie jak to ma miejsce w wielu innych wštkach, gdzie udzielajš się poczštkujšcy.

Przepraszam za dramatyzm, ale nie chciałbym skończyć z kupkš częci z którymi nie będe wiedział co zrobić.

Pozdrawiam,

>Jednak, tak jak innych, bardzo kusi mnie wizja zrobienia czegoś, w pewnej mierze, samemu, co jakością dzwięku przewyższy często dużo droższe klocki

Jeśli to ta wizja głównie stoi Ci przed oczami, to o niej zapomnij;-) Nie będzie taniej ani lepiej! Zawsze płaci sie duże 'wpisowe' a efekty przychodzą po sporym czasie i wielu próbach.

Jar ma racje - mimo wszystko koszta wykonania urzadzenia sa spore. Nie odczowa sie tego tak, jezeli gromadzi sie elementy stopniowo, ale mimo wszystko... Na rade przynajmniej w tym watku zawsze mozesz liczyc ;) Osob chcacych wykonac AP jest sporo wiec temat szybko nie odejdzie w zapomnienie.

>Foksik

Poproszę o komplecik tranzystorków

>Veteran

komplet płytek , 1*PS+2*PRE zamawianych wcześniej

komplet rezystorów

komplecik ZTX

Może jakieś wspólne zamówienie na Wimę lub Silver Mica 680p

Ja również jak wyżej, czyli:

>Foksik

Poproszę o komplet sparowanych tranzystorów

>Veteran

komplet PCB , 1*PS+2*PRE zamawianych już wcześniej

komplet rezystorów

komplet ZTX

Chętnie dopiszę się również do 680pF silvered mica

Czy zamówienie potwierdzić e-mailem?

Mam prośbe- czy ktoś mogłby zamieścić schemat ideowy preampa? Szukałem w internecie ale jakoś nie mogłem znaleźć.

Kolejna moja prośba to dołaczenie do mojego zamówienia kompletu ZTX-ow. Ile będzie ich potrzebnych i jaka będzie ich cena?....nadal czekamy również na wycenę kompletu rezystorów:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.