Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

wypad

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

14991821_10154050045388359_4373944520674565242_n.jpg?oh=322d2c13efbde6382a5e23739290ec33&oe=58CEBC96

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

sojowa late nie bedzie tak smakowała we łikend :)

raz a dobrze - lemingi usańskie w całej krasie

Ukryta Zawartość

a tu Mistrz - jak zawsze słusznie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez mily

Dobre:

bSSwSpM.jpg

Wv6LHIX.jpg

To też fajne, autentyczny post Clinta:

87pdYuX.jpg

Hahaha:

LKlxC23.jpg

Cw1ayJRXcAAK4Wf.jpg

Cw1tSFaWIAARp7z.jpg

UQNoLMI.png

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

15027798_1374775249224088_7939271984963292890_n.jpg?oh=7597877df1c8e21d8a8d2f4182e7e2c7&oe=5895EFD1

Dlaczego lemingi? Dołóż jeszcze narodowcom-faszystom. Twje myślenie jest takie jak tej złodziejskiej kórwy z SLD( Senyszyn):

7 podobieństw wyborów Trumpa i PiS:

1. Statystyczny wyborca Trumpa to biały, sfrustrowany, niezadowolony z życia, źle sytuowany, słabo wykształcony, niewykwalifikowany, często bezrobotny, rasista, przeciwnik imigrantów, mieszkaniec prowincji. Jednym słowem amerykański Kiepski. Podobny profil ma wyborca PiS.

Jednym słowem amerykański Kiepski.

Raczej Bundy

ne macie :)

ale trzymać się!!!

Ukryta Zawartość

Mielizna aktorska i intelektualna

Ukryta Zawartość

14980767_1159743327396027_749129461498960819_n.jpg?oh=c7386fea2202dd8fd80932b768db1085&oe=58950E06

Będziecie mieć Putina za oknem to skończycie śmieszkować.

cała wybiórcza tak straszy -

z ich ostatnich prorokowań do do Bóla i Klintoni

możemy być pewni że się i to o Putę nie sprawdzi :)

a i czemu nie dajesz podatków w postach?

14925344_1359230940777091_7895679241187029445_n.jpg?oh=af4c200bdd9df5ec9de4acd6d7f5f4a1&oe=588D4DFA

Hahahahaha:

Cw6aaosWEAATj_8.jpg

Może już będzie tego politycznego pierdolenia w wątku do innych celów przeznaczonym?

Proszę Cię... To nudne. A i zupełnie nieśmieszne.

Kto to jest ? ta nędzna kreatura .

Klaudia Jachira, nowoczesna aktoreczka od Petru

Ma aspiracje do stania się urbanem w spódnicy

Edytowane przez Temper

Panowie - KAŻDE SMENTY można załączyć do CZEGOŚ

wysilcie się choć deko dla wspólnego humoru!

Ukryta Zawartość

post-5678-0-54494900-1478865728_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Klaudia Jachira, nowoczesna aktoreczka od Petru

Ma aspiracje do stania się urbanem w spódnicy

ja rozumiem że wybory niektórych strasznie podjarały,ale chyba już czas ochłonąć i politykę prezentować w wątku " Polityka" a w wątku "brak humoru" humor

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ja rozumiem że wybory niektórych strasznie podjarały,ale chyba już czas ochłonąć i politykę prezentować w wątku " Polityka" a w wątku "brak humoru" humor

następny... kłerwa...

możesz tu gadać

CO CHCESZ

- taki wątas - ale

DAWAJ TAXY!!!

leniu

`````````````

przy mięsnym piątku tak o kalece rzecze poeta-filozof ATW

METAFIZYKA TATARA

"Wysadzimy Europę w powietrze, Scytów nazwiemy przyjaciółmi i z Tatarami wypijemy bruderszaft." - rzecze Fryderyk Jerzy Junger, brat Ernesta. Nim jednak dane nam będzie na gruzach Europy ucztować ze skośnookimi barbarzyńcami, możemy między sobą wypić bruderszaft przy tatarze z surowego mięsa i takiegoż jajka - to w zupełności wystarczy, pamiętajmy bowiem, że "taka wędrówka zawsze jest możliwa, nawet wówczas, gdy nie ma się już osiemnastu lat".

Tatar jest potrawą na wskroś narodowo-bolszewicką, euroazjatycką w swej najgłębszej esencji. Spożycie tatara, które stało się dziś moim udziałem po raz pierwszy, ma charakter inicjacyjny, a jednocześnie buntowniczy (rewolucyjno-tradycjonalistyczny) - jest ciosem wymierzonym w burżuazyjną, filisterską golonkę, w mieszczańskie "schabowe z ziemniakami i kapustą". Stanowi "policzek smakowi powszechnemu" - ze względu na wszystko to w tatarze, co obraża i epatuje burżuja.

Tatar - to surowe mięso, mięso nie poddane smażeniu, pieczeniu, wędzeniu, gotowaniu, a zatem nieobrobione, bez wygładzania, zabawy w subtelności, wydelikacenia. Smażenie, pieczenie, gotowanie - jakże często procedury te, same w sobie być może okresami przydatne (o ile ujęte w stalowe ramy Tradycji) stają się jałową i bezpłodną dekadencją, schyłkowym międleniem, któremu tatar przeciwstawia nagłość, spontaniczność, brutalność stepu.

Tatar - to niebezpieczeństwo, zimno, prostota rodem z jurty, z namiotu euroazjatyckiego faszysty, posilającego się przed frontalnym atakiem na cywilizację atlantycką. Ten atak może nastąpić w każdej chwili i każdym sposobem - istotna jest bowiem przede wszystkim walka duchowa, wewnętrzna, w świecie idei (Wielki Dżihad). Stąd tatar spożyty we wrocławskiej knajpce lub przed ekranem laptopa może mieć - gdy celebrowany w duchu w odpowiedni sposób - równie wielką moc, jak ten konsumowany w otmętach wojennego wiru, podczas krótkich przerw między kolejnymi bitwami "w stalowych burzach".

Surowe jest także jajko - symbol początku, narodzin. Surowe jajko ożywia zatem surowe mięso, w ten sposób w materię włączany jest duch, to wieczny powrót archetypu kszatrii. Alchemiczny proces mieszania się zimnego, surowego żółtka z mięsiwem to przejście przez czas osiowy, transcendentna transformacja w wyższą jakość, w pełnię powstałą ze złączenia dwóch pierwiastków.

Podajcie na stół tatara - i bacznie obserwujcie reakcję gości! Niechybnie odróżnicie autentycznego faszystę, dla którego to przysmak - od zakamuflowanego "narodowego kapitalisty" i "pipi-prawiczka", który uprzednio skrzywi się z niesmakiem i niepewnością, nawet jeśli z trudem zdoła przełknąć parę kęsów.

Tatar wiary krwi... Tatar w chaosie rozpadu form, w sercu słonecznego kręgu, skąd promieniuje sto ideologii, w postmodernistycznym tyglu przeplatających się ze sobą, by dać początek Nowemu Imperium... Kosmiczny tatar połykany w nieskończoność przez Bezgłowego Acefała coś tam coś tam

A dla czego tu nie ma Petru?

14600872_10154479751527976_7467809771844004880_n.jpg?oh=565b82987faa9d500e17b6813fc7e3e3&oe=58C94884

No powiedzcie jak tu nie wklejać takich "politycznych" żartów?

krycha3.jpg

kryczha2.jpg

krycha4.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z cyklu znajdź pięć różnic :

Ukryta Zawartość

post-11280-0-91066900-1478952055_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.