Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Nieee no lansik, na galowo, biała bluza od dresu i biały adik :-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

-kochanie, nasze dziecko zaglądało mi dziś do portfela

-dlaczego sądzisz, że to nasze dziecko, może to byłam ja?

-trochę mi jeszcze zostawił!

Ciekawe czy tylko ja zauważyłem, że najlepsza pora na wiercenie i napierdalanie młotkami,

to są właśnie godziny od 07:05 do godziny 09:05, a później panowie siedzą, jedzą, piją, gadają...

po czym następnego dnia przychodzą równiutko o 07:00 i od nowa się zaczyna - dwie godziny łomotu i reszta dnia spokój.

Obojętnie gdzie i kto by remontu jakiegoś nie robił, to rytuał jest dokładnie identyczny, zawsze kuwa jego mać,

jakby nie było lepszej pory do nakurwiania tak, że cała chałupa się trzęsie i kawy nie można w spokoju wypić,

bo człowiek takiej kurwicy dostanie, że woli wyjść z domu w pizdu, nawet godzinę wcześniej niż zwykle wychodzi.

Co oni wszyscy mają z tym wierceniem od samego rana? Przecież jest na to cały dzień jak wszyscy w pracy siedzą,

to nie, trzeba cały blok obudzić i wszystkich wk***ić dokładnie o 07:05, żeby im sp***dolić cały dzień jeszcze zanim się zacznie...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

I inteligent na cały dzień załatwiony na amen. Żeby nie pospał ciut dłużej. Moja sąsiadka trzepie buty na balkonie o 7.30. Napierdala z całej siły, a potem w tych obcasach chodzi po domu przez 10 minut stukając strasznie w podłogę. Na końcu pierdolnie z całej siły drzwiami żeby zaznaczyć że wyszła do pracy podbić kartę na zakładzie.

Ciekawe czy tylko ja zauważyłem, że najlepsza pora na wiercenie i napierdalanie młotkami,

to są właśnie godziny od 07:05 do godziny 09:05, a później panowie siedzą, jedzą, piją, gadają...

po czym następnego dnia przychodzą równiutko o 07:00 i od nowa się zaczyna - dwie godziny łomotu i reszta dnia spokój.

Obojętnie gdzie i kto by remontu jakiegoś nie robił, to rytuał jest dokładnie identyczny, zawsze kuwa jego mać,

jakby nie było lepszej pory do nakurwiania tak, że cała chałupa się trzęsie i kawy nie można w spokoju wypić,

bo człowiek takiej kurwicy dostanie, że woli wyjść z domu w pizdu, nawet godzinę wcześniej niż zwykle wychodzi.

Co oni wszyscy mają z tym wierceniem od samego rana? Przecież jest na to cały dzień jak wszyscy w pracy siedzą,

to nie, trzeba cały blok obudzić i wszystkich wk***ić dokładnie o 07:05, żeby im sp***dolić cały dzień jeszcze zanim się zacznie...

Bo im kobity nie dały i tacy wkurzeni muszą jakoś swą złość i napięcie wyładować.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Idealny komentarz do napi...nia od bladego świtu, jeb..nia po uszach od brzasku.

Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

To nie photoshop :-)

tongue-280_1400536a.jpg

1.1830883.jpg

biggest_buttb.jpg?w=400&h=277

20130614-230520.jpg

Francisco+Domingo+Joaquim+has+worlds+biggest+mouth-03.jpg

Edytowane przez thrak

Gość

(Konto usunięte)

bajka o śledziu panterze i puszczy

śledź pan tera żone bo sie puszcza

albo o romatyźmie

o roman tys mnie z dzieckiem zostawił

albo o jabłonce

miałam ci ja błonkę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

To nie photoshop :-)

Francisco+Domingo+Joaquim+has+worlds+biggest+mouth-03.jpg

Ten gość pewnie jest lubiany przez dentystów nie można powiedzieć, że ma ch***y dostęp :)

1268211316_by_shadow750_600.jpg

:)

Edytowane przez malikali

To jest dopiero wiocha.pl

1366187337_chstcy_600.jpg

Edytowane przez thrak

Ukryta Zawartość

1414898205_hbter6_600.jpg

1414869064_bzdklj_600.jpg

Ukryta Zawartość

To nie jest żart. Jest taki fanpage... Poj...ni debile, nie mam innych słów na takie coś.

Niestety - pojebów nie brakuje.

Dziś czytałem, że skasowano stronę pod nazwą "Seksowne 5,6 i 7-latki".

To się nie dzieje naprawdę, pomyślałem. Jaki chory, poplątany łeb zakłada coś w tym stylu???!!!:(((

No więc właśnie, przecież to jest jawna pedofilia tylko z drugiej strony, rodzice z tych dzieciaków robią obiekty pedofilskich westchnień. Generalnie to zazwyczaj mamuśka ograniczona umysłowo, prostaczka aż miło lub niespełniona modelka, której kufer urósł i próbuje dzieciaka od najmłodszych lat wypychać przed obiekty, gdziekolwiek, jakkolwiek. Leczyć to, czy ki ch... z tym robić?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.