Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki Kabel component?

ma_ko

Rekomendowane odpowiedzi

Że możesz podłączyć zwykłymi chinchami (RCA) to już napewno wiesz. Że istnieją specjalne (i drogie) do tego celu kabelki to pewnie się domyślasz. Więc najprostsza odpowiedź to pewnie będzie taka: kup takie na jakie Cię stać.

Oglądałem aukcje na allegro i ceny tak ok 30-40zł - ale to będą kable które z dobrych parametrów to mają wygląd. Kable za 200zł to pewnie byłoby coś......czego nam raczej nie trzeba (może przy TV z rozdziałką HDTV dały by jakąś różnicę).

Sam się waham czy kupić jakieś kable - może dla lepszego wyglądu.............:)

Zastanawiałem sie nad profigoldem(takich używam jako scart) ,ale czy warto wydać te ponad 200 zeta na component lepszej jakości czy możliwość ogladania z progresive scanem jest tego warta?

Kable RGB które mam są niezłej jakości i na takich chodzi i dvd i tuner sat i widzę różnicę jak używałem kabli za 20 zeta a za 200 zeta tylko się zastanawiam czy kabel component coś mi poprawi(pogorszy?).

Dzięki.

najlepiej samemu zrobić kable komponentowe

6 sztuk dobrych cinch

kupić najlepszy kabel satelitarny 75-ohm 1-3 zł za metr (dobry ekran miedziany-oplot + ekran z foli miedzianej lub metalowej

i zaoszczędzimy kilkaset złotych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.