Skocz do zawartości
IGNORED

NAD 320BEE, Rotel RA-02, Onkyo A-9211?

cobifb

Rekomendowane odpowiedzi

Zapomnij o nich wszystkich. Dużo lepiej gra wieża Firsta, np. taka:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I co, kupisz ją teraz??? ;-) Hehh..., oczywiście, że musisz posłuchać tych klocków i lepiej nie robić sobie mętliku w głowie opiniami kolesi, których na oczy nie widziałeś. A może zaraz napisze 10-latek, że najlepszy jest Onkyo, a Ty utwierdzisz się w przekonaniu, że coś w tym Onkyo musi być. Forum powinno raczej Cię ukierunkować na co warto zwrócić uwagę (podobnie jak prasa), a nie podawać gotową receptę na Twoje zadowolenie.

Owszem, dla początkujących osób takie rady mogą zaprocentować później, bo na początku, jako mało osłuchani, nie zawsze są wstanie prawidłowo ocenić brzmienie, a z czasem zaczną zauważać wady swoich zakupów. No ale na początku i tak musisz być w zgodzie z własnym sumieniem... Każdy ma swój gust i własny słuch, i tego trzeba się trzymać. Dla przykładu, obecnie chodzę za słuchawkami i muszę powiedzieć że taki obiekt pożądania jak HD600 niekoniecznie trafia w mój gust, a już na pewno nie za tą cenę... Tak więc, powodzenia i mądrych wyborów życzę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Osobiście mam Nad C-320Bee i jestem z niego bardzo zadowolony.Dźwięk jest miękki,z dużym basem(ale kontrolowanym),wysokie wygładzone-takie jak chciałem (przesiadka ze słuchania stereo z amplitunera Sony).Ogólnie dźwięk nabrał większej kultury i wypełnienia średnicy.Polecam.Jeśli masz możliwość odsłuchu to zwróć uwagę na tego Rotela, w niektórych aspektach jest lepszy, w innych gorszy-sam musisz ocenić co Ci bardziej odpowiada.Ten Onkyo 9211 to zupełnie inny poziom-zdecydowanie niższa klasa więc nie warto zawracać sobie (w konfrontacji i pozostałymi dwoma) głowy.Pozdrawiam.

AT

• 4 miesiące później...

Piotr R

Dla przykładu, obecnie chodzę za słuchawkami i muszę powiedzieć że taki obiekt pożądania jak HD600 niekoniecznie trafia w mój gust, a już na pewno nie za tą cenę...

Zgadzam sie w całej rozciagłosci,a taki efekt to wlasnie uleganie opinii tych w ktorych gust sie owe sluchawki wpisały,a gusta rózne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.