Skocz do zawartości
IGNORED

Glosniki firmy I.Q to dobry sprzet??

thin7

Rekomendowane odpowiedzi

Podaj trochę więcej informacji, np. nazwy modeli, zakres cen, kraj itp. Mnie ta nazwa firmy (?) absolutnie nic nie mówi. Czy to nie jakiś garaż z kolumnami za 50 zł para? Albo nieduży producent na jakimś odległym rynku?

Chce kupic glosniki tej firmy za 1200zl. W porzadnym sklepie! Ale szukalem ofert na jakies stronie i raczej nic nie znalazlem dlatego sie pytam. Kiedys udalo mi sie znalezc testy innych glosnikow I.Q ale tamte byly za ok. 8.000tys. wiem ze firma jest z Essen.

I.Q. czyli Inteligent Quality to firma niemiecka, z tego co wiem to juz nieistniejaca. Produkowala kolumny klasy sredniej i budzetowej. Na poczatku lat dziewiecdziesiatych cieszyly sie nawet sporym wzieciem w niemczech. Pamietam ze mieli np. serie Ted. Dystrybucja zajmowal sie chyba kiedys RCM.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

thin7 - Wpisz w Google temat RCM , dostaniesz ich stronę , potem napisz do nich , lub zadzwoń , to bardzo mili , uprzejmi i obeznzni ludzie , udzielą Ci wszelkich informacji , bo sprzedając cokolwiek ze swojej oferty mówią , że to THE BEST !!!!

Ale jeżeli już tego nie posiadają w swojej ofercie , to możesz dowiedzieć się , że to gó........ , itd :))

Ale i tak polecam kontakt z nimi , najlepiej osobisty !!!!

:)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.