Skocz do zawartości
IGNORED

Panowie jak łączycie pracę z forum ;-)

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie jak wam się uczestniczy w forum będąc w pracy ;-)

Bo ja się przyznam ,że gdy pracuje to nie mam czasu na p.......ły.

Ale tu widzę co dzień dużą aktywność na forum ;-)

Bardzo prosto! przez 45 min z kazdej godziny robię to co powinienem w godzinę, i 15 minut zostaje na kopciucha, kawuche i forum, co daje ok 2h dziennie na forum ;-)

To proste - są wakacje, stosunkowo mało pracy, poza tym w przerwach od forum coś tam robię ;-) Jeśli dodać do tego, że jestem szybki, ale dokładny, no może już trochę rutyniarz - to i masz odpowiedź :)

Gutek -> ja wiekszosc czasu spedzam przed kompem. Klepie kody i inne pierdoly. W miedzyczasie chwila sie znajdzie - np. przy testowaniu softu itd.

Kiedy jestem bardziej 'in motion' to nie ma mnie na forum.

Pzdr.

Pracuję w domu, więc problem czasu, to u mnie problem zarządzania czasem. Faktem jest, że trochę za dużo czasu spędzam na forum, ale ostatnio coraz mniej się dzieje, więc jest więcej czasu na pracę. No i oczywista zaleta pracy w domciu - cały czas mogę słuchać muzyczki :)

He, he Firefox rules

Przeglądarka jest jednym z ważniejszych programów w mojej pracy, stąd forum wisi u mnie na jednej z zakładek i od czasu do czasu na nią przełączam, zwłaszcza jak mam już dość; pomaga lepiej niż wyjście na fajkę:)

>gutek jakbys mial dobry dostep w pracy to bys pewnie znalazl czas na forum.

ja generalnie niemal zawsze pracuje gdy jestem przy kompie, i niemal zawsze jednoczesnie surfuje, slucham muzy, ogladam tv itd.

Ja nie surfuje/przegladam forum w przerwach w pracy tylko pracuje w przerwach w surfowaniu/przegladaniu forum ;-)))

Jak pojawia sie duzo ciekawych wpisow na forum to te przerwy sa rzadsze i krotsze

Ale caly czas staram sie miec powazna mine, zebym wygladal na bardzo zapracowanego ;-))))

Zgadzam się z Maszto - Firefox jest najlepszy - też mam non-stop otwarego "taba" z forum przez cały dzień pracy... W innych zakładkach natomiast agencje i archiwa prasowe, portale internetowe itp. No i oczywiście Allegro ;-)

I taki kierat dzień w dzień ;-D

Nooo, obok mnie stoi też wieża (fuj!) Technicsa, 5 mini-zestawów Sony, 6 magnetowidów, 4 telewizory, no i terminal Cyfra+ I tak te media sobie monitoruję i monitoruję... ;-D

"...przez 45 min z każdej godziny robię to co powinienem w godzinę, i 15 minut zostaje na..."

A to jest unikalne stanowisko czy jest Was tam więcej? Bo jeśli tak to może trzeba co czwartego zwolnić...

Spokojnie , to taki żart costkillerski :-)

Ja wprowadziłem zasadę nie uczestniczenia w forum w sposób aktywny z pracy, czasami tylko zaglądam jak jest jakiś interesujący wątek. Dzięki temu wychodzę wcześniej i mam więcej czasu na słuchanie muzyki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.