Skocz do zawartości
IGNORED

CD Creek/Exposure/xxx - który ?

yamen

Rekomendowane odpowiedzi

Hello,

Pozbyłem się swoich zabawek i nabyłem CA 640C. Postanowiłem natomiast kupić dobry CD i stąd pytanie z rodzaju od których pewno Was już głowa boli. hahaha ;) Co wybrać do tego zestawu:

1. Creek CD 50 (mam okazję nabyć stosunkowo tanio - nowy)

2. Exposure 2010S lub 2010

3. jakiś gość tutaj ostatnio nadawał coś o Myryad Cameo, wygląda to nieżle, ale ponoć potrafi zamulić to prawda ?

4. coś innego ?

Kasa ok. +- 4000 PLN. Chcę żeby napęd był cichy (zero cykania na orginałach w trakcie odsłuchu) i żeby można było wyłączyć CD zdalnie z pilota (jestem wygody i kiedy zasypiam nie chce mi ruszać i wyłączać ustrojstwa). Słucham rocka, pop, rzadko jazzu, od święta klasyki. Mam nadzieję że za 4000 PLN moje wymagania nie są aż tak duże. :)

Czego mogę się spodziewać ? Co z tego w połączeniu z 640C zagra przyzwoicie ? Mieszkam w małej dziurze i nie mam specjalnie czasu żeby pojechać posłuchać itp. Wiem że to zły pomysł, ale takie są realia.

Czytałem tu różne Wasze wypowiedzi i doszedłem do wniosku że CA 640C odpada. Jeśli napęd potrafi cykać, trafo burczy to nie będę ryzykował.

Walę głębokie pokłony Wszystkim Guru i czekam na info haha ;)

yamen

https://www.audiostereo.pl/topic/19099-cd-creekexposurexxx-kt%C3%B3ry/

Jak bym siebie słyszał. Jedziemy dokładnie na tym samym wózku. Ja dla odmiany mam CA 540R. Szczecin w którym mieszkam to audio-zadupie, w stylu MM "rżniemy ceny jak cholera". ;)

Mi się najbardziej spodobał się ten Cameo. Oglądałem zdjęcia urządzenia bez pokrywy i całość wygląda doskonale. Przeżyłbym nawet tą cenę o ile w połączeniu z 540R to zagra w miarę przyzwoicie.

Może elita coś doradzi. Poczekajmy.

Witek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.