Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie w Krakowie naprawiac NADa

rdest

Rekomendowane odpowiedzi

Moj wzmaczniacz ostanio odmowil posluszenstwa :(

Po przekrocznie pewnej glosnosci kolumny zaczynaj trzeszczec zamias grac basy

(to napewno wzmaczniacz bo sparawdzolem go z innymi kolumnami)

Gdzie w Krakowie jest doby i tani servis ;)

Moze ktos wie co sie moglo stac mojej NADzince?

https://www.audiostereo.pl/topic/18892-gdzie-w-krakowie-naprawiac-nada/

Przestałem udzielaś się już na tym forum, ze względu na oszołomię i chamstwo niektórych jego uczestników, ale

robię dla Ciebie wyjątek : NA ULICY STAROWIŚLNEJ IDĄC OD POCZTY PO PRAWEJ STRONIE POMIĘDZY DIETLA A

BERKA JOSELEWICZA JEST SERWIS Z GENIALNYM !!!! I TANIM FACHOWCEM I W DODATKU NIEDROGIM WISI WYWIESZKA A WIĘC NIE ZABŁĄDZISZ

pozdrawiam

Korwin

i życzę miłego dnia

Piwnica bo piwnica, ale facet blyskawiczny i od razu wie gdzie czego szukać Jak przyjadą z Dolnego Śląska dwaj

święci czytaj UHER-CR-240 x 2 wezmę sobie czegoś na zaparcie aby niczego w nich nie ruszać i idę do Niego.

Zawdzięczam Mu wyjątkowo wiele. Idąc za Jego radą rozwaliłem pseudoreporterskie magnetofony Hitachi, Panasoniki, Sony, Aiwy, Grundigi i absolutne szczyty dziadostwa to jest Philipsy i mam w tej chwili wory tranzystorów germanowych [silniki głowice sprzęgła na handel wymienny] zostawiłem sobie dwa ITT i nie żadne Nokie tylko autentyczne Schaub-Lorenzy reszta koni w mojej stajni to wyłącznie Uhery CR- ||czytaj Uher Compact

Report|| i jeden szpulowy UHER REPORT 4000S [mono] zbieram w tej chwili grosiwo na UHERA REPORT MONITOR

4200 [stereo dwuścieżkowy - czterościeżkowe to produkt dla głuszców (zachodzenie śladowe sygnału ze ścieżki

na ścieżkę

Jeśli chcesz nawiązać ze mną kontakt zapraszam do Q-audio siedzę tam non stop jeśli nie jesteś zarejestrowany

to się zarejestruj, za kilka miesięcy ściągnę tam najlepszych teoretyków i praktyków od audio i automatyki.

Trzymaj się ciepła

A jak by się ktoś pytał mnie tu dzisiaj nie było

Korwin

• 3 tygodnie później...

Panowie od NAD-a i DENON-a wiadomo że już po remnoncie a więc dajcie świadectwo prawdzie jakim fachowcem

jest mój polecany Mistrz Pan Jerzy skoro takiego matoła jak ja nauczył szybko a skutecznie takich praktycznych chwytów o których się uczonym radzieckim nawet nie śniło

Pozdrawiam

Korwin

A teorii muszę się niestety uczyć sam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.