Skocz do zawartości
IGNORED

BitTorrent - OiNK's pink palace

smyciu

Rekomendowane odpowiedzi

Heeeeeelp!

Poszukuję osoby, która może mnie zaprosić na tracker z muzyką "OiNK's pink palace" lub odstąpic swoje konto. Na początku roku miałem tam jeszcze konto, ale po jakiejś reorganizacji moje dane zginęły im z trackera. Wymyślili jakiś system zaproszeń i nie mogę się od nowa zarejestrować. Nie mogę odzyskać konta, bo nie mają mojego maila. Czekam aż coś się u nich zmieni, ale nie zanosi się na to. W ramach rewanżu mogę komuś pomóc dostać się na "Pedro's BTMusic Only Tracker".

Przy okazji, jak ktoś zna dobry tracker BitTorrent lub serwer eDonkey z muzyką bezstratną to proszę o linki. Wiem, że ten temat już był i znam strony o których była mowa, ale może są nowe.

https://www.audiostereo.pl/topic/18745-bittorrent-oinks-pink-palace/

Nie w tym rzecz. Jeżeli zapomnisz nick i hasło to podajesz maila, a tracker automatycznie sprawdza czy ma taki mail w bazie użytkowników i przysyła na tego maila zapomniane dane. Ale to nie ja zgubiłem hasło tylko oni zgubili moje dane. Ja pamiętam nick, hasło i maila, a oni twierdzą, że nie mają danych i tego maila. Koniec procedury i brak dostępu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.