Skocz do zawartości
IGNORED

Jest godny następca DVD Panasonic A360?

poboczna

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem DVD Panasonic A360 ale poszedł mi laser. Bardzo mi sie w nim podobał i obraz i dzwięk. W szczególności dzwięk cd audio był piękny. Czy jest jakiś godny następca tego dvd który bedzie odtwarzał cd audio r. Jakie sa kolejne modele tego Panasonica?? Czy dvd s70 jest dobry ?? Na s97 mnie nie stać....

Kiedyś miałem DVD Panasonica S-35, obraz dobry, dźwięk jako CD zaskakująco dobry (choć w porównaniu do Technicsa 770A odpadał, ale to przecież DVD a nie CD). Czytał każdą wsadzoną do szuflady płytkę bez kaprysów jak mój obecny Filipek. Wada (akurat dla mnie): brak własnych dekoderów (mam specyficzne "warunki sprzętowe" i bezpośrednie wyjście na subwoofer z odtwarzacza wieloformatowego bardzo mi się przydaje. Dlatego go sprzedałem. Poszedł w 2 godziny po ogłoszeniu :) więc wnioskuję, że to dość poszukiwany model na rynku wtórnym.

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Tak w ogóle to też miałem dvd Panasonic A360.

Dźwięk totalna porażka, nie czyta żadnych płyt nagrywanych ani CD-R, ani DVD-/+R, nie wspominając o RW.

Nie wiem, co w nim było dobrego, poza jakością obrazu ,wyglądem i to ze był MADE IN JAPAN.

• 5 miesięcy później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.