Skocz do zawartości
IGNORED

Co sadzicie o Audionova MOONWALK ?

crimson

Rekomendowane odpowiedzi

• 11 miesięcy później...

Mi kable bartka nie odpowiadaly. Zmienilem na Audionove Moonwalk wlasnie i nie mam zamiaru rozstawac sie z tym kabelkiem. Wg mnie Best Buy w tej cenie! Oczywscie nie do kazdego sprzetu bedzie pasowal ale nie ma chyba takiego na ktorym zagralby tragicznie. Jak dla mnie narazie to koniec poszukiwan kabli glosnikowych na dlugi dlugi okres czasu.

Pal55 zależy w którym systemie ;)

Kable Audionovy generalnie są warte swojej ceny. Proponuję o szczegóły pytać Pana Marka Sołtysiaka. Myślę, że z wypożyczeniem też nie będzie problemów. U mnie najlepiej zgrały się z A-9000 Moonwalk i Phantom. Przy Xindaku czuje, że będę musiał trochę pozmieniać, ale dopiero jak się wygrzeje ;)

• 2 tygodnie później...

piotr_lass

Jak dla mnie brak wypelniania w dole pasma i zbytnia lekkosc przekazu. Taki bezplciowy kabelek troche. Niby wszstko dobrze i poprawnie ale bezplciowo. Jak metrosexualnista, niby facet a jednak nie ;) Ogolnie dopuki nic lepszego nie slyszalem to bylem zadowolony pozniej jak troche sie osluchalem to stwierdzilem to co powyzsze.i Audionova Monwalk BiWi mi sie osobiscie lepiej podoba. Uwazam ze nic lepszego w tej cenie nie ma po prostu. Wiadomo ze kabele roznie graja w roznych systemach dlatego nie moge powiedziec ze u kogos Bartek zagra dobrze albo zle. Nalezy sprobowac. Audionova to tez nie panaceum na wszsto ale jest to na tyle rowny i dobry kabel ze przechodzi narazie moje wszystkie zmiany systemu na lepszy i ciagle pokazuje klase. W tym temacie nie bede raczej nic zmienial. No chyba ze jak w Niedziele przywioze Strussa s2 to sie cos zmieni:) ale watpie:)

piotr_lass

Jak dla mnie brak wypelniania w dole pasma i zbytnia lekkosc przekazu. Taki bezplciowy kabelek troche. Niby wszstko dobrze i poprawnie ale bezplciowo. Jak metrosexualnista, niby facet a jednak nie ;) Ogolnie dopuki nic lepszego nie slyszalem to bylem zadowolony pozniej jak troche sie osluchalem to stwierdzilem to co powyzsze.i Audionova Monwalk BiWi mi sie osobiscie lepiej podoba. Uwazam ze nic lepszego w tej cenie nie ma po prostu. Wiadomo ze kabele roznie graja w roznych systemach dlatego nie moge powiedziec ze u kogos Bartek zagra dobrze albo zle. Nalezy sprobowac. Audionova to tez nie panaceum na wszsto ale jest to na tyle rowny i dobry kabel ze przechodzi narazie moje wszystkie zmiany systemu na lepszy i ciagle pokazuje klase. W tym temacie nie bede raczej nic zmienial. No chyba ze jak w Niedziele przywioze Strussa s2 to sie cos zmieni:) ale watpie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.