Skocz do zawartości
IGNORED

POMYSŁ NA SUPER BIZNES W TRÓJMIEŚCIE!!

fryk

Rekomendowane odpowiedzi

Nie - spróbuj w Gdyni na ulicy Abrahama (między wyjściem z byłego kina Warszawa, a ul. 10 lutego). Tam jest mały zakładzik - uratowali 30-letni tuner to i z Cd może sobie poradzą.

CSR? Nie znam. Co to ? gdzie to?

Tymczasem bylem w sopocie w serwisie Sony (blisko HiFi). Wymiana silniczka - 200zl!!! RATUNKU!!!!!!!! Dalem za niego 400.

Czy ktos moglby mi przeczyscic / nasmarowac ten CD?

Witam

Kiedyś obok nieszczęsnego serwisu Sony był serwis Phillipsa, może jeszcze istnieje.

Kiedyś odkleiła mi się soczewka od lasera w Pionku i w serwisie Sony za wszelką cenę

chcieli zedrzeć ze mnie skórę. W Phillipsie obok zrobili wszystko za jedną trzecią ceny

i to na poczekaniu.

Drugim razem byłem spytać o telewizor i też straszne kity wciskali byle tylko go do nich

przywieźć, najprawdopodobniej mają płacone od każdej naprawy serwisowej, niezależnie

od tego czy coś zrobią czy nie. Jak się okazało to o czym myślałem że jest wadą okazało

się cechą tego telewizora, którą ma każdy egzemplarz i niemożliwe żeby oni o tym nie wiedzieli.

Pozdrawiam

Fryku chyba taniej bedzie jak go w paczke poczty polskiej priorytetowa wsadzisz i mi wyslesz do wrocławia zrobie ci to za grosze tyle ze poczta za 7 kilowa paczke drze az 16 zł ..no i te kolejki..co to za cedek?? moze mu laser siada i nie o czyszczenie tu chodzi..

zildjian i Robert Gdansk nie macie email w info więc podaje mój email - prześlijcie mi namiary proszę. Ratujecie mnie bo Piotrek608 uwielbia dłubać w Marantzach ale akurat mu urlop wypadł a ja już nie wytrzymam taki świeżutki audiofil jestem :))

Ogromne pozdrowienia chłopaki!! ;))

Skrzyżowanie Batorego i Władysława IV - na zapleczu budynku, w którym jest "Elegant" czy jakoś tak.

Serwis odbiorników samochodowych, ale fachowcy wysokiej klasy i niejeden sprzęt wysokiej klasy uratowali. Wjazd przez szlaban.

• 2 tygodnie później...

dzięki zildjian za pomoc. Pan Roman okazał się bardzo sympatycznym rzetelnym fachowcem. Za 20zł zrobił to co trzeba, a za co chcieli ze mnie zedrzeć ponad 200zł!

DZIĘKI! ZAWSZE NA WAS MOŻNA LICZYĆ!

AUDIOFILE DO SUPER GOŚCIE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.