Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki kabel do transport-DAC ?

lulu

Rekomendowane odpowiedzi

->lulu

Ha, jednak kupiłeś z ogłoszenia? Dobry wybór :-))

A w temacie, jeśli chodzi o łączówkę transp. z DAC to warto spróbować coaxial Stereovox HDXV. Nie ustępuje a nawet bije droższe kabelki, polecam do sprawdzenia, zwłaszcza, że cena nowego kabelka jest ... niska.

Lulu

Mogę Tobie pożyczyć firmowy DPA. Jest lepszy od Transparenta Premium. Z moich doświadczeń wynika, że transport ma bardzo duże znaczenie. Wydaje mi się, że raczej nie spodziewaj się kolosalnej zmiany.

Pzdr.

chętnie pożyczę. Po podłączeniu Daca poprawa dzwięku spektakularna nie spodziewałem sie, nie wiem tylko czy nie przepłaciłem wiem tylko, że porównywałem Arcama z drozszymi CD bylo też lepiej podobnie jak przy DAC a cena 2x wyższa.

słuchałem raz kabelka Stereovox w całym systemie, ale bez poziomu odniesienia (nie było innego, a słuchałem czego innego), na pewno nic nie zepsuł, a recenzje ma entuzjastyczne, mają go na Boya i zawsze tam pożyczają na odsłuch nie robiąc problemu

Tez polecam Stereovox HDSE. Za 500zl nie kupisz nic lepszego.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Za stron Audio Fast:

HDXV-1 digital and video cable 1.0m. € 120

Kabel ma koncówki BNC + bardzo dobre przejsciówki na RCA.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.