Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki Technics RP F 30

zyzio

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - czyżby był to niedoceniany hi-end ?

Mam kontakt z tymi słuchawkami dzięki znajomemu, który mi je pożyczył na "wieczne oddanie" i muszę przyznać, że również mam o nich jak najlepsze zdanie. W promocji kosztowały nawet 299 zł i taką ceną dosłownie miażdzą konkurencję, naprawdę warto je gdzieś posłuchać :) Solidnością konstrukcji przewyższają znacznie produkty innych firm - kabel bardzo gruby i solidnie zamaocowany, można go nawet nadepnąć, ciągnąć, wyrywać - nie popuści ;-) Kobnstrukcja dwudrożna, wysoka skuteczność -106 db, przyjazna impedacja - 50 ohm, znakomity bas, nie tak analityczne i przestrzenne jak HD 600, ale zrównoważone i przyjemnie brzmiące :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/18310-s%C5%82uchawki-technics-rp-f-30/

Gdzieś ty je widział za 299zł !!!!!!!! Ja zapłaciłem 890zł, a później w promocji kosztowały 600zł w "Media Markt"

Moim zdaniem RP-F30 są lepsze od HD 600.Poza tym HD 600 - Co to za wykonanie!!!Za taką kasę to wstyd!

Z resztą wszystkie "Sennheisery"są mało inponujące jeśli chodzi o wygląd.

Były swego czasu w "E-shopie - Panasonic" w Gliwicach, po przecenie kosztowały 299 zł. W MM kosztowały 999 zł, a nawet więcej ! Jakość wykonania faktycznie jest bardzo wysoka, a ich kabla naprawdę nie sposób zniszczć, chyba że się go siekierką odrąbie :) Co do dźwięku to również jest zaskakująco dobry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.