Skocz do zawartości
IGNORED

do ZYZIO

NADek

Rekomendowane odpowiedzi

Porównywałem Monitory 3 i Studio 20 - rożnica jest kolosalna. Seria Studio to bez wątpienia o klasę wyżej. W moim odczuciu różnica w dźwięku jest większa niż w cenie tzn Studio jest korzystniejsze w relacji cena/jakość.

https://www.audiostereo.pl/topic/1828-do-zyzio/#findComment-22433

Trudno porównywać kolumny z różnych przedziałów cenowych. Monitor 9-wydawały mi się ostrzejsze niż Studio 80, miały też lekko cofnięty środek pasma. Jednak dynamika, basik, przestrzeń była także znakomita w Monitorach-to kolumny do muzyki rockowej, rozrywkowej-wszędzie tam gdzie potrzebny jest bas, power, zdolność głośnego grania. Natomiast spokojniejsza muza jak chociażby Norah Jones zdecydowanie lepiej wypada na Studio 80, które tak mi się spodobały głównie dzięki krystalicznie czystej, bardzo naturalnej barwie wokali i nieskrępowanej przestrzenności, przez z co znikają w pokoju - mam po prostu wrażenie, że to nie kolumny grają, a sam artysta daje mi prywatny show na żywo-za to cenię je najbardziej!

https://www.audiostereo.pl/topic/1828-do-zyzio/#findComment-22583

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.