Skocz do zawartości
IGNORED

Technics SA-EX320 czy sie opłaca

Franctz

Rekomendowane odpowiedzi

moim skromnym zdaniem niebardzo... przynajmniej za te pieniądze... znajomy ma do sprzedania SA-AX 540 ( a z tego co wiem to to wyższy model niż ten podany przez ciebie ) i chce około 550 zl. ( czyli znając życie zejdzie ciut niżej ) jeśli jesteś zainteresowany daj znać.

Odpusc go sobie jezeli chodzi o kino domowe.

Poszukaj pozniejszego modelu, takiego ktory bedzie mial (procz DPL) DD i DTS oraz wysjcie cyfrowe. Na allegro widzialem taki, ale z wyjsciem optycznym.

Jezeli chcesz Technics'a do sluchania muzyki to poszukaj klasycznego wzmacniacza. Ja mam 2 rozne ample technicsa (stara generacja, bez zlacz opt/coax i bez DD i DTS) - nie nadaja sie do sluchania muzyki (jezeli nie bedziesz mial subwoofera, lub mocnych kolumn (takie ktore zagraja i wysokie i srednie i niskie tony). Do stereo polecam cos z seri SU.

Potrzebuje cos do 400zl dobrego do sluchania radia i muzy z kompa czasem jakis filmik wydaje mi sie ze stereo wystarczy . Lepiej jakies lepsze stereo niz kijowe 5.1 Tylko co w takiej cenie ?

moze jakis kenwood...

miałem jakis czas ten ampli , bez procesora dzwieku to kicha , potem kupiłem SA AX 7 - było lepiej

ale i tak bez procesora się nie obeszło - duzo lepszy jest zwykły wzmacniacz stereo

jezeli chodzi o dżwiek albo procesor dżwieku / SH-GE 90 / w cenie ok 500 zł i jest

całkiem inaczej - nie ma porównania bez niego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.