Skocz do zawartości
IGNORED

czy NAD C542 ma złocone gniazda RCA?

neutralny

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Takie mam pytanie (jak w temacie). Jestem na niego prawie zdecydowany, słuchałem go dziś, ale zapomniałem spojrzeć na te gniazda. Ktoś kiedyś marudził na forum, że NAD C541 taki haj-end a nie ma pozłacanych wyjść, więc proszę o odpowiedź (szczęśliwych) posiadaczy NADa 542.

Jeszcze jedno pytanie - z tyłu NADa 542 jest jakieś gniazdo IR - co to w ogóle jest? Brzmi jak podczerwień, mam rację? I chyba gdzieś czytałem, że służy to do jakichś instalacji wielopokojowych, ale nie bardzo wiem o co chodzi - niech mnie ktoś oświeci.

I ostatnie pytanie - ile maksymalnie dalibyście w tej chwili za około dwuletniego NADa C541i?

Adam

Witam

Tak,NAD C542 ma złocone gniazda.Co do wejscia IR IN to chyba faktycznie sluży do instalacji wielopokojowych tez mi sie tak wydaje.Sciagnij sobie insrtukcje obsługi w formacie .pdf ze strony NAD-a tam sa opisane dokładnie wszystkie gniazda.Co do do ost. pytania to nie mam pojecia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.