Skocz do zawartości
IGNORED

Rogus odezwij się .... !!!!!

Matthew

Rekomendowane odpowiedzi

no dzwoniłem do Prolinka i Pan Czesław ze mną rozmawiał, czhyba z 20 min opowiadał o zwrotnicy do Proaca ;)))) bardzo miły pan i powiedizał ze już zrobili 10 kompletów tej zwrotki, takiej samej, m.in. dla ludzi z Wwy, więc chyba nie będę cudował tylko po prostu zamówię to u nich i już, tylko ciekawi mnie cena ...posłałem im te pdfy ze schematami i mają odpisać czy to to co robili już wcześniej... jeśli tak to super ...

• 3 tygodnie później...

300zł wystarcza na dość wypasione częśći. Co z tego, kiedy tweeter taki sobie? Maksimum tego co warto w to pakować to duże powietrzne cewki z grubego drutu na bas i kondensatory Mundorf/SCR/Jantzen. Droższe elementy nie przyniosą dalszych wymiernych korzyści. A schemat jest na tyle nieskomplikowany że każdy kto umie czytać i lutować sobie poradzi. Pamiętajcie aby "poprzekręcać" cewki tak aby ich osie nie były równoległe ani się nie przecinały.

masz racje,wiem bo kumpel wpakowal do proaców cynówki i taśmówki z rezultatem 100% identycznym jak na takich sobie mkp i cewkach pow. o malej srednicy drutu :) . Tak czy siak w polinku za duzo biorą :) ... i zgadzam sie tez z tym że schemat jest latwy,więc co za problem to samemu zrobić?? przeciez my pomożemy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.