Skocz do zawartości
IGNORED

komis audio w Bydgoszczy?

adamski

Rekomendowane odpowiedzi

Minima-audio

ul. Gdańska 77

85-005 Bydgoszcz

tel. 0-52 345-6023

Przy ulicy jest biala szyld. Sklep jest w bramie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zgłosiłem stronę Minima audio na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) !

Ćwoki chcą sprzedawać sprzęt tylko użytkownikom IE.....

Ukryta Zawartość

• 9 miesięcy później...

Komisy/lombardy techniczne (w których przy okazji można znależć sprzęt audio) są też w Bydgoszczy na Śniadeckich 34, Pomorskiej 15, Berlinga 4, Gdańska 105, Dworcowa 66 oraz w Toruniu na Strumykwej 14. Ostatnio nawet komis z Śniadeckich wypożyczył mi do odsłuchu wzmacniacz Denona PMA915. Maja tam też Harmany Kardony (m.in. PM655), Onkyo, Yamahy, itd. Natomiast najlepszy sklep audio to chyba Emar na Fordońskiej 14 (ostatnio wpadłem tam ze swoimi kolumnami i odtwarzaczem aby odsłuchać kilka wzmacniaczy i amplitunerów, i przy okazji Ushery 520 !).

Dzięki za adresy

Odwiedziłem wszystkie te komisy w Bydgoszczy poza tym na Berlinga. Ogólnie to bieda straszna. W niektórych to ledwo 3 klocki stały i to zwykle jakies dvd albo cd. Jedynie w minima był wiekszy wybór lepszego sprzętu ale wzmacniacza żadnego ciekawgo nigdzie nie znalazłem :( Chyba zostaje allegro :(((

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.