Skocz do zawartości
IGNORED

Patologie w sieci Żabka. Gdzie robicie zakupy?

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Zbig napisał:

Bzdura z kosmosu. Wystarczy przeczytać wyniki roczne.  Ze zrozumieniem rzecz jasna.  Na początek przemnóż sobie 5 tys. zł przez 11 tys. sklepów, odnieś uzyskaną wartość do wyników i napisz "Sorki, głupoty opowiadam"

Tak nie napiszę, kłamać nie mogę, bo jestem szczery i uczciwy, co najwyżej zapytam: czy wiesz co to jest średnia?

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

54 minuty temu, szymon1977 napisał:

co najwyżej zapytam: czy wiesz co to jest średnia?

Oczywiście. Mijam ją każdorazowo pochylając się nad Twoim kolejnym wpisem.

Sporadycznie tam zaglądam, tj. najczęściej w niedzielę, gdy czegoś istotnego naprawdę brakuje. Co ciekawe, obok siebie na odcinku 200, max. 250 m mam supermarket i dwa dyskonty. Do niedawna, w tym samym rejonie działały 3 Żabki, niedawno otworzono 4-tą (po jednej w pobliżu każdej ze stron dużego skrzyżowania). Przy kolejnym oddalonym o ca. 150 m są następne 2. Nie jest więc chyba tak źle w tym biznesie, skoro aż tyle ich w jednym miejscu i to w bezpośrednim sąsiedztwie kilku sklepów wielkopowierzchniowych.

Edytowane przez Mark75X
30 minut temu, Mark75X napisał:

Nie jest więc chyba tak źle w tym biznesie, skoro aż tyle ich w jednym miejscu i to w bezpośrednim sąsiedztwie kilku sklepów wielkopowierzchniowych.

Żabka jako sieć jest do przodu, sklepy średnio też, ale poszczególny punkt jeden do przodu, a pięć... był film.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

przeciez w Żabce nic nie ma do kupienia , ten sklep kojarzy mi się z punktem dla meneli którzy o każdej godzinie mogą sobie tam papierosy i piwo kupić.

Edytowane przez Adam Sikora
15 godzin temu, Zbig napisał:

Chodzi o naprawy czy może jednak o przeróbki, internet jest pełny historii gdzie ktoś usiłuje np. wstawić lampy LED w miejsce ksenonów, robiąc to "na janusza", czyli bez skonfigurowania sterownika?

Nie chodzi o przeróbki, chodzi o wymianę popsutego sterownika reflektora  na nowy, po prostu. Kiedyś wystarczyła żarówka lub bezpiecznik i można było dalej jechać bez udziału serwisu, a teraz nawet nie pojedziesz bez świateł bo na liczniku Ci się wyświetli choinka jakby wszystko się zepsuło.

10 minut temu, Adam Sikora napisał:

przeciez w Żabce nic nie ma do kupienia , ten sklep kojarzy mi się z punktem dla meneli którzy o każdej godzinie mogą sobie tam papierosy i piwo kupić.

Tera przesadzasz, do dzisiaj pamiętam smak Wołowinera lub hot-doga w Łebie o zachodzie słońca podczas budżetowych wakacji.

3 godziny temu, Adam Sikora napisał:

Chyba jedynie najtańsze piwa i papierosy nie mają tam gigantycznej marży. Większość cen jest tam wręcz absurdalna. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.