Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?

• Rafał Trzaskowski - kandydat KO
      22
    • Karol Nawrocki - kandydat PiS
      15
    • Sławomir Mentzen - Konfederacja
      17
    • Magdalena Biejat - Lewica
      2
    • Grzegorz Braun - KKP
      11
    • Szymon Hołownia - Polska 2050
      0
    • Marek Jakubiak - WR
      1

Rekomendowane odpowiedzi

49 minut temu, il Dottore napisał:

Bo prawica nic do homosiów nie ma

Ja nie jestem z prawicy i też nic do nich nie mam.

50 minut temu, il Dottore napisał:

Walczymy natomiast zajadle z LGBTRTVAGD. Bo LGBT to nie ludzie. To ideologia. Krańcowo niebezpieczna i zabójcza dla naszej cywilizacji.

Zjedzą nas?

Niebezpieczna to jest tego typu ideologia jak Twoja.

3 godziny temu, electro napisał:

no i oczywiście pełna poświęcenia praca w fundacjach finansowanych przez Sorosińskiego.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

• Moderatorzy
  • Rozwiązanie

Szanowni . Magdalena Biejat z Lewicy dołączyła do prezydenckiego wyścigu.

Zapraszam wszystkich do oddawania głosów, ponieważ statystyka została wyczyszczona

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

6 minut temu, Tadeiro napisał:

Dobrze, że sam mówi, że reprezentuje interesy niemieckie i żydowskie w Polsce. Może jest bezwstydny i bezczelny, ale wg mnie gorsi są starzy gracze pokroju Tuska, którzy ubierają podległość w jakiś patriotyzm, dążenie do uczciwości, tzw. praworządność taką jak my rozumiemy. Trzaskowski nie jest na takim poziomie zakłamania żeby gdzieś czegoś nie chlapnął. Po jednym dniu w areszcie prawdopodobnie wyśpiewałby historię całego życia.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

13 minut temu, stench napisał:

Magdalena Biejat z Lewicy dołączyła do prezydenckiego wyścigu.

Witamy serdecznie! 😉 

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

5 godzin temu, gałąż napisał:

Nie mam Problemu z Niemcami, Żydami, LGBT bo w moim domu nikt nie pluł na innych i nie przekazywał tego swoim dzieciom !

Odróżniasz lekcje bezzasadnej nienawiści i głupoty od lekcji podkreślających wrogość określonych nacji, czy ideologii? Dobrze, że nikt cię nie uczył w domu pluć na drugiego człowieka bezpodstawnie, ale już niezbyt dobrze, że nie pokazywano ci kto jest wrogiem, a kto sojusznikiem Polski. Finalnie jak widać, i tak jednak gdzieś się nauczyłeś bezmyślnie pluć na innych. Zastanawiam się jakim to trzeba być q..rva ostatnim cymbałem by kogoś bezpodstawnie wyzywać od faszystów. Podaj choć jeden, zaznaczam choć jeden dowód na propagowanie wartości faszyzmu przez Nawrockiego, którego tu w ten sposób nazywasz. Zarzucasz otwarcie facetowi szerzenie faszyzmu, a więc zbrodniczego reżimowego ustroju, co jak może nie wiesz, jest ścigane karnie.

22 minuty temu, Mark75X napisał:

Odróżniasz lekcje bezzasadnej nienawiści i głupoty od lekcji podkreślających wrogość określonych nacji, czy ideologii? Dobrze, że nikt cię nie uczył w domu pluć na drugiego człowieka bezpodstawnie, ale już niezbyt dobrze, że nie pokazywano ci kto jest wrogiem, a kto sojusznikiem Polski. Finalnie jak widać, i tak jednak gdzieś się nauczyłeś bezmyślnie pluć na innych. Zastanawiam się jakim to trzeba być q..rva ostatnim cymbałem by kogoś bezpodstawnie wyzywać od faszystów. Podaj choć jeden, zaznaczam choć jeden dowód na propagowanie wartości faszyzmu przez Nawrockiego, którego tu w ten sposób nazywasz. Zarzucasz otwarcie facetowi szerzenie faszyzmu, a więc zbrodniczego reżimowego ustroju, co jak może nie wiesz, jest ścigane karnie.

Koledzy Nawrockiego to Faszyści neo faszyści biegsją z symbolami swatyki i ss przypadek ? Brzydzi się tym i przyjaźni się z nimi 🤣 o czym nawet ten który go w pewien piątkowy wieczór wyznaczył na kandydata dobrze wiedział tylko Ty zdziwiony 🤣 kandydat obywatelski co ? W to też wierzysz ? Tobie w domu wpoili że swastyka i ss to coś wspaniałego że tak głupio się pytasz.

Za używanie symboli faszystowskich w Polskim prawie są paragrafy ! To przeatepcy zwyrodnialcy gangusy streczycuele. A ich kumpel to Kandydat wspaniały. 🤣

Pokaż mi Twoich przyjaciół a powiem Ci kim jesteś !

Edytowane przez gałąż
Korekta
26 minut temu, Mark75X napisał:

Żebyś mnie dobrze zrozumiał dlaczego tak myślę, że już w latach 90 brałem na glany takich faszystów ale jak widać za słabo i dalej chodzą po Polsce ze swastykmi i nazywają się patriotami i pitolą slogany Bóg honor ojczyzna. co ma wspólnego swastyka z ojczyzną to pojecia nie mam, no chyba że Niemiecką ojczyzną.

30 minut temu, gałąż napisał:

no chyba że Niemiecką ojczyzną.

No ale przyznaje się kandydat Trzaskowski, że bierze na działalność pieniądze od Niemców. Za pieniadze niemieckie powstają partie, np. PO czyli teraz część KO i pewnie inne. Tutaj, nie chodzi, że się nie lubi np. Audi czy Porsche, tutaj chodzi o to, że Niemiec, który brałby kasę od Polaków byłby skończony, a Polak (europejczyk?,polskojęzyczna osoba prezydencka? osoba z polskim obywatelstwem?) mówi o tym w wywiadzie otwarcie. To jest lekcja, której jako kraj nie przerobiliśmy, jesteśmy na to za słabi.

2 minuty temu, electro napisał:

No ale przyznaje się kandydat Trzaskowski, że bierze na działalność pieniądze od Niemców. Za pieniadze niemieckie powstają partie, np. PO czyli teraz część KO i pewnie inne. Tutaj, nie chodzi, że się nie lubi np. Audi czy Porsche, tutaj chodzi o to, że Niemiec, który brałby kasę od Polaków byłby skończony, a Polak (europejczyk?,polskojęzyczna osoba prezydencka? osoba z polskim obywatelstwem?) mówi o tym w wywiadzie otwarcie. To jest lekcja, której jako kraj nie przerobiliśmy, jesteśmy na to za słabi.

A było to zgodne z prawem ? 

A jak na fundusz sprawiedliwości Norwedzy dawali hajs dla ofiar to też Ci ciążyło na honorze ? Czy do dziś nue widzisz problemu ?

52 minuty temu, gałąż napisał:

Koledzy Nawrockiego to Faszyści neo faszyści biegsją z symbolami swatyki i ss przypadek ?

Co za stek bzdur wyssanych z brudnego palucha. Raz jeszcze, nie pustosłowie, a konkretne dowody, że koledzy Prezesa IPN i on sam to neofaszyści.  

Tak nawiasem to bardzo ciekawe, że z jednej strony tak zaciekle walczysz z neofaszyznem, a z drugiej nie masz jakoś, jak pisałeś, żadnego problemu z Niemcami, odpowiedzialnymi za niewyobrażalne zbrodnie III Rzeszy, za które nigdy nie zadośćuczynili, czy z Żydami ziejącymi wprost jadem pogardy do całego nieżydowskiego świata, a więc do gojów, dopuszczającymi się zgodnie z własną talmudyczną nauką ataków na chrześcijaństwo, zakłamującymi historię poprzez plugawe przypisywanie nam win za holocaust w stopniu nawet wyższym od Niemców, popełniającymi obecnie niepojętej skali zbrodnię ludobójstwa Palestyńczyków w Gazie itd.

14 minut temu, electro napisał:

No ale przyznaje się kandydat Trzaskowski, że bierze na działalność pieniądze od Niemców. Za pieniadze niemieckie powstają partie, np. PO czyli teraz część KO i pewnie inne.

To i oczywiście intratne stanowiska w Unii dla zdrajców narodu takich jak herr tusk, to nic innego jak podwaliny dla wygodnego sterowania, a więc wymuszania docelowo naszej służalczej, poddańczej polityki, zgodnej wyłącznie z interesem wewnętrznym szwabstwa. To się obecnie dzieje właśnie na naszych oczach.

12 minut temu, Mark75X napisał:

Co za stek bzdur wyssanych z brudnego palucha. Raz jeszcze, nie pustosłowie, a konkretne dowody, że koledzy Prezesa IPN i on sam to neofaszyści.  

Tak nawiasem to bardzo ciekawe, że z jednej strony tak zaciekle walczysz z neofaszyznem, a z drugiej nie masz jakoś, jak pisałeś, żadnego problemu z Niemcami, odpowiedzialnymi za niewyobrażalne zbrodnie III Rzeszy, za które nigdy nie zadośćuczynili, czy z Żydami ziejącymi wprost jadem pogardy do całego nieżydowskiego świata, a więc do gojów, dopuszczającymi się zgodnie z własną talmudyczną nauką ataków na chrześcijaństwo, zakłamującymi historię poprzez plugawe przypisywanie nam win za holocaust w stopniu nawet wyższym od Niemców, popełniającymi obecnie niepojętej skali zbrodnię ludobójstwa Palestyńczyków w Gazie itd.

Stek to ja już dziś jadlem, mam drugi ale nie dam rady dziś 😁 

Jeden z kolegów kandydata już siedzi za pomocnictwo w podpaleniach w Polsce. Nie masz żadnego kontaktu z informacjami w Ruspublice ? 🤣

Tak, Żydzi tępią nawet Żydów patrz na Brauna !

Sprawa reparacji została zamknieta w 1953r  też mi się to nie podoba, ale jednak władze Polski podpisały dokument i nawet średnio inteligentny szympans wie że żadnych reparacji nie będzie.

Suwerenność tak ? Czyli lepiej jak bedziemy jak Ukraina ? Ruską onucą wieje takie myślenie.

Skończmy już ten temat 😉

Edytowane przez gałąż
Korekta
3 minuty temu, gałąż napisał:

Tak, Żydzi tępią nawet Żydów patrz na Brauna !

Sprawa reparacji została zamknieta w 1953r  też mi się to nie podoba, ale jednak władze Polski podpisały dokument i nawet średnio inteligentny szympans wie że żadnych reparacji nie będzie.

Najkrócej jak się da - to nie oznacza, że powinniśmy twierdzić, tak jak napisałeś, że nie ma problemu z tymi nacjami - nacjami jawnie wrogimi nam Polakom.

5 minut temu, gałąż napisał:

Jeden z kolegów kandydata już siedzi za pomocnictwo w podpaleniach w Polsce.

To są te dowody na faszyzm Nawrockiego? Brak słów. 

1 minutę temu, Mark75X napisał:

Najkrócej jak się da - to nie oznacza, że powinniśmy twierdzić, tak jak napisałeś, że nie ma problemu z tymi nacjami - nacjami jawnie wrogimi nam Polakom.

Jeżeli jego kumple i przyjaciele są faszystami, to tak, a są faszystami i spokojnie znajdziesz mnóstwo dowodów na to w sieci. Ja mam inne poglądy jak już wiesz, i wśród moich kupli nie ma nawet jednego faszysty, no tak to już działa.

Jak jeszcze kandydata obywatelskiego 🤣 nie wyznaczył Kaczyński telefonicznie to już wiedziałem kto to jest, a teraz tylko się to wszystko potwierdza.

4 godziny temu, stench napisał:

Szanowni . Magdalena Biejat z Lewicy dołączyła do prezydenckiego wyścigu.

Zapraszam wszystkich do oddawania głosów, ponieważ statystyka została wyczyszczona

Jak to Mentzen powiedział. Im więcej lewicowych odklejenców w wyścigu tym lepiej dla Prawicy. 

?👈

6 minut temu, rafal735r napisał:

Jak to Mentzen powiedział. Im więcej lewicowych odklejenców w wyścigu tym lepiej dla Prawicy. 

Powiedział odklejeńcy prawicowy Mentzen, wierzący w niepokalane poczecia i w niebo wziecia 🤣

Nasuwa się pytanie kto jest bardziej odklejony, bo przecież Mentzen nie jest z Afrykańdkiego plemienia które nigdy nie miało kontaktu z cywilizacją i nauką, a o wszystko się modli, nawet o deszcz 😁

Duża satysfakcja, że jedyny normalny kandydat w wyborach pochodzi z Konfederacji. Jest jak widać sens w głosowanie na partie spoza układu mafijnego i agenturalnego.

co tu dużo gadać, Mentzen ma niemiecki korzeń. 🙂

A z genami się nie wygra 😉

"Jak łatwo zauważyć, mam niemieckie nazwisko. Mój pradziadek Józef Mentzen był 100-proc. Niemcem" - napisał lider Konfederacji na Twitterze i dodał, że brat jego dziadka faktycznie służył Wehrmachcie i "był kanalią"."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )  

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
6 minut temu, jar1 napisał:

co tu dużo gadać, Mentzen ma niemiecki korzeń. 🙂

A z genami się nie wygra 😉

Typowe odwracanie kota ogonem. Jak to u lewakow. Ważne jest to w jakim interesie działa i kim się czuje. 

Miałem takiego znajomego co wiecznie krzyczał że jego nazwisko na... "ski" się kończy więc jest 100% Polakiem. Szkoda tylko że w tzw gębie. Jak ruskie napadli na Ukr to już miał flaszke zmrożona w lodowce jakby ruskie się zjawili. 

?👈

• Moderatorzy
3 godziny temu, gałąż napisał:

swastykmi

Swastykę to trzeba odniemczyć bo to stary symbol używany przez mnóstwo ludów Europy i Azji.

P przedwojennej Polsce swastyka była elementem wielu odznaczeń i oznaczeń bez żadnych rasistowskich podtekstów.

Mim zdaniem swastyka to jeden z ładniejszych symboli.

Podobnie 6-ramienna gwiazda ( 2 nałożone trójkąty równoboczne) nie jest wyłącznie domeną judaizmu a starym powszechnie stosowanym symbolem używanym również w okultyzmie.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

13 minut temu, stench napisał:

Mim zdaniem swastyka to jeden z ładniejszych symboli

To wydziergaj ją sobie na czole i idź na obchody rocznicy wybuchu II wojny światowej !

Przecież jesteś wolnym dumnym Polakiem i wszystko Ci wolno.

21 minut temu, stench napisał:

Podobnie 6-ramienna gwiazda ( 2 nałożone trójkąty równoboczne) nie jest wyłącznie domeną judaizmu a starym powszechnie stosowanym symbolem używanym również w okultyzmie.

Dopisałeś to po moim wpisie ,ciekawe dlaczego?

Edytowane przez schik
3 godziny temu, Mark75X napisał:

z Niemcami, odpowiedzialnymi za niewyobrażalne zbrodnie III Rzeszy

Za ile lat współcześnie żyjący wtedy Niemcy już nie będą wg Ciebie odpowiedzialni za zbrodnie Hitlera?

47 minut temu, stench napisał:

Swastykę to trzeba odniemczyć bo to stary symbol używany przez mnóstwo ludów Europy i Azji.

P przedwojennej Polsce swastyka była elementem wielu odznaczeń i oznaczeń bez żadnych rasistowskich podtekstów.

Mim zdaniem swastyka to jeden z ładniejszych symboli.

Z tego co pamietam to mówisz o Chińskim znaku pokoju ale to swastyka w lewą stronę, a faszystowska to w prawą stronę jeśli dobrze pamietam 😁

3 minuty temu, soundchaser napisał:

Za ile lat współcześnie żyjący wtedy Niemcy już nie będą wg Ciebie odpowiedzialni za zbrodnie Hitlera?

Przy zachowaniu prawa do spadku dobro przyjmuje się nie tylko to fajne ale także to wadliwe w tym długi

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

3 godziny temu, Mark75X napisał:
3 godziny temu, gałąż napisał:

Jeden z kolegów kandydata już siedzi za pomocnictwo w podpaleniach w Polsce.

Natomiast jak Braun kilka lat temu zrobił sobie zdjęcie z byłym ruskim dziennikarzem podejrzewanym o szpiegostwo to natychmiast był dowód, że sam jest ruskim szpiegiem. 😉

Taka niewinna hipokryzja.

Godzinę temu, gałąż napisał:
1 godzinę temu, rafal735r napisał:

Powiedział odklejeńcy prawicowy Mentzen, wierzący w niepokalane poczecia i w niebo wziecia

Jak na typowego prawicowca przystało , tzn.wierzy w niebiblijne dogmaty o  niepokalanym poczęciu oraz wniebowzięciu Marii ,  nienawidzi Żydów ,  homoseksualistów , oraz gardzi Europejczykami 😉

Piotr

11 minut temu, soundchaser napisał:

Kiedy zaczną się zachowywać w spolnocie UE jak należy, a nie jak szeroko pojęte "samoluby". Jak to szło? Niemcy, Niemcy ponad wszystko. Ciągle stoją za tą dywiza. Hymn zmienili, ale polityki nie. 

Czekam tylko na umowę z Mercosur. Prawie nikomu w UE to się nie opłaca w przeciwieństwie do Niemiec. Zobaczymy na czym stanie ta umowa. Nie chce znów wyjść na hipokryte, obym się mylił. 

3 minuty temu, 23031970 napisał:

Jak na typowego prawicowca przystało , tzn.wierzy w niebiblijne dogmaty o  niepokalanym poczęciu oraz wniebowzięciu Marii ,  nienawidzi Żydów ,  homoseksualistów , oraz gardzi Europejczykami 😉

Ależ dałeś. Uuuu. Już koniec?

Edytowane przez rafal735r

?👈

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.