Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?

• Rafał Trzaskowski - kandydat KO
      22
    • Karol Nawrocki - kandydat PiS
      15
    • Sławomir Mentzen - Konfederacja
      17
    • Magdalena Biejat - Lewica
      2
    • Grzegorz Braun - KKP
      11
    • Szymon Hołownia - Polska 2050
      0
    • Marek Jakubiak - WR
      1

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, costa brava napisał:

Piwler to łącznik 

Albo oficer prowadzący Chmielcena.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Proponowac debatę dwóch w pierwszej turze to juz szczyt bezczelności 

Oni o sobie naprawdę mają kosmiczne mniemanie 

Sam siebie nazywa glownym kandydatem.  No piękne 

I z tej racji ma większe prawa niz inni kandydaci 

Juz sie nawet bezwstydnie przymierzają do stołków 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Trailer najnowszej części ,,Hobbita"?

Się śmiej, a to się dzieje

5e699b6d2a60628faa22414a18b47c09.jpg
Były beton partyjny broni Brauna
To juz jest znak
Nie ma przypadków są znaki
Komuch to komuch.

Tak, jak już wcześniej napisałem:

Mentzen wchodzi do II tury, elektorat PiS głosuje przeciw Trzaskowskiemu, który przegrywa - Kaczyński jest geniuszem.

„brak chęci rozmowy jedynie szukanie winnego którym to jest sam user”

Ciekawy wynik ankiety w Gazecie Wyborczej. Oczywiście dość szybko ankieta została zdjęta, bo jakże to tak. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Lumperator

.

22 minuty temu, Lumperator napisał:

Ciekawy wynik ankiety w Gazecie Wyborczej. Oczywiście dość szybko ankieta została zdjęta, bo jakże to tak. 

Ukryta Zawartość

Kiedyś kumpel chciał wygrać w ankiecie, to zapuściłem automat na noc i natrzaskałem mu do północy 3k głosów przy około 200-300 na każdego z pozostałych. Z tym, że rano na konkurenta było dwa razy tyle, także ten, kumpel nie wygrał. W rezultacie głosów na dwóch po 20k, na resztę stawki po 500, ankieta ważna 😉 

Ukryta Zawartość

nagrywamy.com

Ankieta będzie znów aktualizowana czy już nie? Już parę tygodni temu mówiłem że Dr Bartoszewicz będzie starotowal, ale nikt go nie wpisał. 

14 godzin temu, costa brava napisał:

Ukryta Zawartość

A ja bym chciał być ministrem finansów. Bezwstydnie się przymierzam. 😄

Ukryta Zawartość

?👈

Mnie przeraża jedno: 

Po 20 latach tego cyrku i niezliczonych ilościach afer po każdej stronie układu nadal znajdują się ludzie, którzy głosują na tych samychi bądź nowe twarze pod starym szyldem.

Druga sprawa to próba oddania w ręce jednej partii władzy absolutnej. Tyle co się wszyscy śmiali, że Duda jest długopisem. Dzisiaj w sondażach prowadzi Trzaskowski. 

Myślę, że tu nie będzie nigdy lepiej. 

Tyle co był płacz o ceny prądu, śmieci, wody. Co robicie? Głosujecie na tych, którzy to zrobili. Nie jestem w stanie pojąć poziomu tego absurdu. 

Mało tego, głosują na tych co chcą nas popchać pod ciężarówkę z gruzem czytaj wkręcić w maszynkę do mięsa 

Edytowane przez costa brava
  • Moderatorzy
4 godziny temu, rafal735r napisał:

Już parę tygodni temu mówiłem że Dr Bartoszewicz będzie starotowal, ale nikt go nie wpisał. 

Zarejestrowany jest ? Komitet wyborczy, poparcie powiedzmy powyżej 5% ? Jak nie ma to szkoda roboty.

Ankietę przed wyborami wyzeruję jeszcze raz ale nie przewiduję by dopisywać jakiś kandydatów o promilowym poparciu.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Jest pewien problem dla Polski, bo tych dwóch głównych Traszkowski i ten Batyr, no to nie są geniuszami. To jakby przedłużenie tradycji myślenia o nas, że Polak to idiota. Mentzen trochę za wcześnie wystrzelił no i z zespołem takim to słabo porywa tłumy. Wydaje się aż nieprawdopodobnym siła służb wewnętrznych, że nie da się wstawić w to zbiorowisko całkowicie biernych, mało ambitnych uczniów, którzy mieli już kłopoty w szkole podstawowej jakiś ludzi na poziomie. Był taki Mirosław Piotrowski, prezencja, jakas chyba madrosc, nie jest alfonsem, nie popiera go Rydzyk, nie popiera go Kaczynski, profesor historii, toby pasowal, bo wszyscy ci zbijacze gruch to historycy prawie, tusk, komorowski, batyr itd. Taki kierunek troche jak socjologia, pojsc, wybawic sie, a jakis zawod sie znajdzie, jeden trafia do sejmu, drugu za kase w biedronce, tzreci na prezydenta. Taki zawod i nic, i wiele szans.

3 godziny temu, waldi1965 napisał:

Mnie przeraża jedno: 

Po 20 latach tego cyrku i niezliczonych ilościach afer po każdej stronie układu nadal znajdują się ludzie, którzy głosują na tych samychi bądź nowe twarze pod starym szyldem.

Druga sprawa to próba oddania w ręce jednej partii władzy absolutnej. Tyle co się wszyscy śmiali, że Duda jest długopisem. Dzisiaj w sondażach prowadzi Trzaskowski. 

Tyle co był płacz o ceny prądu, śmieci, wody. Co robicie? Głosujecie na tych, którzy to zrobili. Nie jestem w stanie pojąć poziomu tego absurdu. 

Ba głosują. Oni się tutaj zabijaja o swoich wladcow, całują stopy, wyjasniaja kazde potkniecie, bład. Maja smsami przekazywane, co maja pisac i jak kazda głupotę czy zdrade interesu kraju tlumaczyc…l

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

1 godzinę temu, stench napisał:

Zarejestrowany jest ? Komitet wyborczy, poparcie powiedzmy powyżej 5% ? Jak nie ma to szkoda roboty.

Ankietę przed wyborami wyzeruję jeszcze raz ale nie przewiduję by dopisywać jakiś kandydatów o promilowym poparciu.

A Biejatowa to osiągnie chociaż 3%?

Godzinę temu, electro napisał:

Mentzen trochę za wcześnie wystrzelił no i z zespołem takim to słabo porywa tłumy.

To żart chyba jakiś? Na jego wiece przychodzi najwięcej ludzi. Jak on nie ma tłumów to kto? 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez rafal735r

?👈

• Moderatorzy
3 minuty temu, rafal735r napisał:

A Biejatowa to osiągnie chociaż 3%?

Jest głównym kandydatem Lewicy więc ją umieściłem. Hołownia też coś waży 🙂 . A na bezimiennych i bez sztabów to nawet grzecznościowo szkoda prądu. Pan Jakubiak w zasadzie też do wyoutowania z listy startowej.

1 godzinę temu, electro napisał:

Jest pewien problem dla Polski, bo tych dwóch głównych Traszkowski i ten Batyr, no to nie są geniuszami. To jakby przedłużenie tradycji myślenia o nas, że Polak to idiota.

Proszę wskazać więc geniusza. 

Godzinę temu, stench napisał:

Jest głównym kandydatem Lewicy więc ją umieściłem. Hołownia też coś waży 🙂 . A na bezimiennych i bez sztabów to nawet grzecznościowo szkoda prądu. Pan Jakubiak w zasadzie też do wyoutowania z listy startowej.

A Dr. Bartoszewicz jest jedyny bez partyjny. 

?👈

Trzaskowski, szkoła Tuska

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy
43 minuty temu, rafal735r napisał:

jest jedyny

Ależ może i owszem, ale szkoda roboty dla kandydata, który w sondażach nie przekracza progu błędu  statystycznego.

Może w następnych wyborach...

7 godzin temu, waldi1965 napisał:

Nie jestem w stanie pojąć poziomu tego absurdu.

He he, nie ma leku na głupotę.

Taka jest przyczyna.

48 minut temu, rafal735r napisał:

Bartoszewicz jest jedyny bez partyjny

Czyim jest agentem ten rozbijacz prawicy?

Trzaskowski wsadza szprychy w koła

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Trzaskowski masakruje Mentzena 🙂

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

8 godzin temu, waldi1965 napisał:

Mnie przeraża jedno: 

Czyli jednak Konfederacja?

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Godzinę temu, stench napisał:

Ależ może i owszem, ale szkoda roboty dla kandydata, który w sondażach nie przekracza progu błędu  statystycznego.

Może w następnych wyborach...

Ja go nie widzę w żadnych sondazach. Podrzuć link jak jakiś znalazłeś. 

40 minut temu, jar1 napisał:

Trzaskowski masakruje Mentzena 🙂

Ukryta Zawartość

Ale masakra, uuu. 

Godzinę temu, 747 napisał:

Czyim jest agentem ten rozbijacz prawicy?

Niech zgadne. Ruska onuca? Oglądam go od dawna na YT. Jego kanał jak i wywiady i moim zdaniem to inteligenty facet, który ma coś do powiedzenia, w przeciwieństwie do Rafałka czy innych. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez rafal735r

?👈

39 minut temu, d-t-x napisał:

Czyli jednak Konfederacja?

Ja na Grzegorza Brauna ale ogólnie myślę, że tak. Cała reszta już była i robili dokładnie to samo. Więc matematycznie patrząc tylko ta niewiadoma może zmienić wynik końcowy. 

53 minuty temu, jarekb napisał:

Pan złota rączka , Trzaskowski 

co taśmą z klejem sklei żadna siła nie rozklei 

Dlatego rotacyjnie powinien być prezydentem i Warszawy i Polski jednocześnie. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.