Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie głośniki do H/K AVR 235?

audioman

Rekomendowane odpowiedzi

przede wszystkim muszą być to głośniki o minimalnej impedancji 8 Ohm-ów. Piszę o tym, bo mnie najbardziej podoba się Harmi z kolumnami Monitor Audio, które są niestety 6 Ohmowe - więc odpadają :( Powinieneś posłuchać AA Mimas II, podobno w tej klasie cenowej nie znajdziesz nic lepszego.

słuchałem evo (chyba 3) i JM&lab 714,

jak dla mnie zagrały świetnie, niech za moimi słowami stoi fakt,

że w końcu kupiłem tyle, że chorusy 716-ki ( trochę mocniejsze ).

u mnie grają RXV Y750 + DVDY1500,

Ja mam zestaw h/k z JMlab Chorusami. Jak dla mnie gra ekstra. Zreszta na te kolumny bylem zdecydowany jak tylko je uslyszalem - graly wtedy z NADem. Spodobalo mi sie to ze sa neutralne i graja calym pasmem. Po latach zagluszania basem wszystkich innych czestotliwosci przez tonsilowskie Bolero milo bylo w koncu uslyszec cale pasmo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.