Skocz do zawartości
IGNORED

Protesty rolników. Czy Donald Tusk wprowadzi stan wyjątkowy, żeby obalić prezydenta i wiecznie sprawować władzę ?

Rekomendowane odpowiedzi

Infrastruktura krytyczna .Czy ciągniki rolnicze w Polsce mogą wejść w skład infrastruktury krytycznej ,żeby zapobiec podobnym protestom na przyszłość?

Edytowane przez Wojtek 1959
  • Wojtek 1959 zmienił(a) tytuł na Protesty rolników. Czy Donald Tusk wprowadzi stan wyjątkowy, żeby obalić prezydenta i wiecznie sprawować władzę ?
1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

A dzieci puchną i umierają.

A onuce mają orgazm, jak Anka Faris w Scary Movie.

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

A konstytucja i praworządność kończy się kiedy oszuści dorwą się do koryta.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

42 minuty temu, marek-1969 napisał:

PiSowscy oszuści zostali oderwani od koryta i dlatego podcierają się konstytucją i praworządnością (które wcześniej łamali).

Najwięcej mają do powiedzenia ci co konstytucji nie mieli w ręce.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

11 godzin temu, Wojtek 1959 napisał:

Infrastruktura krytyczna .Czy ciągniki rolnicze w Polsce mogą wejść w skład infrastruktury krytycznej ,żeby zapobiec podobnym protestom na przyszłość?

Czy Ciebie można zamknać w domu bez klamek?.

Zeby zapobiec rozpowszechnianiu głupoty .

2 godziny temu, marek-1969 napisał:

Problem polega na tym że tusk nie jest od rządzenia Polską tylko od wykonywania ukraińskich poleceń.

Jeśli więc Ukraińcy nakażą strzelanie do rolników - to będzie strzelane.

A Pavlo Koval powie że to Polacy zabili Polaków.

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

5 minut temu, dulon184 napisał:

Problem polega na tym że jesteś stuknięty i tacy jak Ty moga publicznie te stuki rozpowszechniać .

Przecież strzelanie przez rządy warszawskie do Polaków to normalka. Zdarzało się to wielokrotnie po 1989, dlaczego miałoby nie zdarzyć się teraz? Padnie rozkaz - bedzie strzelane. Siepacze tuskie nie zawahają się nawet na moment. Tak jak nie wahali się siepacze Belki czy Kaczyńskiego.

1 godzinę temu, dulon184 napisał:

Niestety głupota jest w cenie. Wystarczy spojrzeć na to:

Godzinę temu, il Dottore napisał:

Problem polega na tym że tusk nie jest od rządzenia Polską tylko od wykonywania ukraińskich poleceń.

Jeśli więc Ukraińcy nakażą strzelanie do rolników - to będzie strzelane.

I jeszcze na to:

48 minut temu, il Dottore napisał:

Przecież strzelanie przez rządy warszawskie do Polaków to normalka. Zdarzało się to wielokrotnie po 1989, dlaczego miałoby nie zdarzyć się teraz? Padnie rozkaz - bedzie strzelane. Siepacze tuskie nie zawahają się nawet na moment.

3 godziny temu, marek-1969 napisał:

Ja bym już się tak nad pisowcami nie znęcał, to jak kopanie leżącego.

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, dulon184 napisał:

Czy Ciebie można zamknać w domu bez klamek?.

Nie wiem czy wiesz ,że wrazie wyższej konieczności armia może zarekwirowac tobie samochód mądralo. Z ciągnikami może być podobnie.

1 godzinę temu, il Dottore napisał:

tusk

Wycieranie sobie buzi Premierem Rządu RP jest teraz na topie. Lepiej tego nie komentować i nie narażać się Administracji.

17 minut temu, MV2 napisał:

Wycieranie sobie buzi Premierem Rządu RP jest teraz na topie. Lepiej tego nie komentować i nie narażać się Administracji.

Widzę nagły incydent... Komentowanie czyichś literówek to naprawdę dno.

13 minut temu, costa brava napisał:

Klawisz Shift mu szwankuje

Dokładnie. Mam stary laptok. Już z pół roku ma hiba. A ci się czepiają... Chyba z braku lepszego zajęcia.

Edytowane przez il Dottore

3 minuty temu, il Dottore napisał:

Dokładnie. Mam stary laptok.

Jak taka bieda na emigracji, to mogę wspomóc finansowo. Cała Konfederacja taka biedna, że wszyscy do kupy nie mogą kasy uzbierać na jedno konto Premium....

"Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A."

Zapraszam do Polski. Wykwalifikowaną kadrę medyczną stać u nas nawet na ampy w klasie T.

48 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Nie wiem czy wiesz ,że wrazie wyższej konieczności armia może zarekwirowac tobie samochód mądralo. Z ciągnikami może być podobnie.

Niestety zapominają że muszą to później oddać w podobnym stanie lub zrekompensować jego deficyt finansowo

Przypominam to nie jest kara sądowa w postaci stałego  zaboru mienia

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

11 minut temu, MV2 napisał:

Wykwalifikowaną kadrę medyczną stać u nas nawet na ampy w klasie T.

Na co w PL stać wykwalifikowaną kadrę medyczną to ja akurat bardzo dobrze wiem. 🙂 

12 minut temu, MV2 napisał:

Zapraszam do Polski.

Jeszcze kilka lat. Jak Putler nie wjedzie to ja wjadę. 😄

Czy jest jeszcze jakaś równie idiotyczna teoria ,którą zaprezentuje założyciel wątku ?

Ciekawe ,że za rządów PiSu  czyli partii o zapędach totalitarnych takich wątpliwości autor wątku nie przejawiał .

26 minut temu, il Dottore napisał:

Putler

Ok, jak Shift naprawiony, to wycofuję wsparcie. Zostań z Bogiem, Panem Braunem i gaśnicą. Pa.

1 godzinę temu, Wojtek 1959 napisał:

Wiem o tym .

To chyba dobrze że wojsko ma taka możliwość? jestem za .

1 godzinę temu, costa brava napisał:

Klawisz Shift mu szwankuje

Moja ogonka przy a nie robi .

Jak by rowery pewnie byłbyś przeciw…

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.